infoFIRME

Dezinfectant suprafete zeta

Consumabile medicale pentru controlul infectiilor

Controlul raspandirii infectiei a starnit cele mai multe preocupari si principiile oricarei organizatii de ingrijire a sanatatii, fie ca este vorba de o facilitate de ambulator sau o simpla institutie in care petrecem o noapte.

Sunt chestiuni de bun simt, care dateaza de doua milenii si pe care Hipocrate le pomenea in scrierile sale. Traducere moderna de azi este, in esenta, atunci cand un pacient cauta ingrijire medicala, echipa trebuie sa se asigure ca el nu ajunge mai rau ca urmare a mediului lor, anumitor actiuni sau decizii.

Ceea ce ne aduce la o parte a acestui concept: mediul de ingrijire si ce consumabile medicale sunt disponibile pentru controlul infectiei. Aceasta presupune pastrarea mediului de ingrijire steril astfel incat, atunci cand o persoana bolnava vine si pleaca, urmatoarele persoane bolnave nu ridica microbii lasati in urma, fapt care ar putea determina dobandirea altor boli cu care ei nu au ajuns.

Dezinfectante de aer

Nu exista aerosoli de grad profesional care sa functioneze in acelasi mod in care i-ai folosi in casa ta. Acesta au fost testati si dovediti a ucide mai mult de 99 la suta din microbi, inclusiv pe cei care transporta tuberculoza, gripa, rinovirusi, norovirusi, virusul polio de tip 1, virusul hepatitei A, virusul hepatitei B si HIV atunci cand este utilizat.
Dezinfectantii de aer ucid microbii dar sunt utili si pentru a preveni mucegaiul si cresterea spongilor, care sunt gazdele ideale pentru microbi si mediul in care acestia traiesc si cresc fara probleme. Dezinfectantii de aer sunt de obicei pulverizati pe suprafete mari la atingere, chiuvete si dusuri.

Dezinfectantii de mana

Exista mai multe soiuri si marci de sanitizanti pentru maini. Acestea sunt concepute pentru a face acelasi lucru ca si dezinfectantele de aer descrise mai sus, doar ca sunt facute pentru a fi in siguranta utilizate pe piele. Unii dezinfectanti nu necesita clatire cu apa, ceea ce inseamna ca ii aplicati pe maini fara a avea nevoie de o chiuveta pentru a tine mainile sub jet de apa cum s-ar face cu sapunul. Unii dezinfectanti, din contra, necesita apa si sunt incorporati in sapun.
Exista mai multe modalitati de a aplica un dezinfectant suprafete zeta. Unele dintre acestea sunt realizate sub forma unui lichid, altele a unui gel. Unele se prezinta sub forma unui germicid imbibat intr-un servetel cu care va stergeti sau cu care se freaca mainile. Alte forme includ spuma de aseptizare pe maini, care poate fi folosita intr-un mediu fara apa sau poate necesita utilizarea unei chiuvete si a apei curente. O alta variabila de luat in considerare este un dezinfectant cu ingrediente care vor proteja si inmuia pielea ca o crema de maini.

Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma Dezinfectant suprafete zeta
are 943 afisari
© Dezinfectant suprafete zeta » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Consumabile medicale pentru controlul infectiilor
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site