infoFIRME

Constructii

Cea mai buna solutie anti-alunecare este tabla neagra striata

Daca aveti nevoie de un material pe care sa il utilizati in zona cu un ridicat grad de alunecare, tabla neagra striata este cea mai buna solutie. Datorita striatiilor anti-alunecare pe care le are in componenta, tabla neagra striata a ajuns sa fie cea mai buna solutie in cadrul zonelor cu un pericol ridicat de alunecare.

Tabla neagra striata este un material metalurgic care se gaseste online aici intr-o diversitate de dimensiuni si grosimi potrivite pentru mai multe tipuri de proiecte in care este necesara utilizare ei. Dupa cum spuneam mai sus, acest material are doua fete: una neteda si una ce contine striatiile proeminente anti-alunecare prezentate mai sus. Aceste striatii se gasesc sunt forma de diamant sau lacrima. In general, tabla neagra striata este utilizata in proiecte cu fata anti-alunecare in sus pentru a-si exercita calitatile pe care le are.

In cadrul caror proiecte se regaseste tabla neagra striatatabla neagra striata

In general, acest material este utilizat in cadrul proiectelor unde acesta trebuie sa reziste unor bine unor presiuni continue si a unor agenti externi corozivi. Astfel, tabla neagra striata este utilizata cu precadere in medii cu o umezeala ridicata pentru ca aceasta previne alunecarea ce se datoreaza umezelii.

Domeniul principal in care este utilizeaza aceasta este cel naval. Avand in vedere faptul ca navele sunt in continuu in contact cu apa, tabla neagra striata protejeaza persoanele impotriva alunecarii. De asemenea, aceasta se mai regaseste si in cadrul constructiilor industriale si civile in zonele de acces (rampe), mai ales in zona exterioara, ce intra deseori in contact cu fenomenelor meteo, deoarece are principala caracteristica de a mentine zona sigura pentru trecatori.

Tabla neagra striata mai este utilizata si in cadrul bazinelor de inot, avand rolul treptelor de acces si in cadrul rampelor de acces pentru autovehicule in parcarile subterane sau garaje. Acest material se mai regaseste in cadrul ambulantelor si masinilor de pompieri.

De ce se utilizeaza tabla neagra striata si care sunt avantajele pe care le ofera aceste material?Dupa cum spuneam mai sus, principalul scop pe care tabla neagra striata il indeplineste este anti-alunecarea. Pe langa asta, acest material este bun de utilizat si pentru realizarea suprafetelor de auto-drenaj avand o rezistenta ridicata la uzura.
Tabla neagra striata prezinta si avantajul important al durabilitatii. Structura sa rezistenta ii ofera acesteia o durata foarte ridicata de viata si o rezistenta ridicata la socurile exterioare.

Anti-alunecarea, durabilitatea si rezistenta la socuri fac ca acest material se fie recomandat pentru a fi utilizata acolo unde ii este locul. Pentru proiecte unde umezeala este un factor permanent, tabla neagrea striata este cea mai buna solutie pentru a o intimpina si pentru a crea siguranta in acel mediu.

Constructii va recomanda:

Fara imagine
Totul despre teava rectangulara de pe mesterumanole.ro
Teava rectangulara disponibila pe site-ul www.mesterumanole.ro este un material de constructii ce face parte din categoria celor metalurgice si care este una dintre cele mai folosite tipuri de tevi in constructii. Teava rectangulara este confectionata din otel fiind foarte rezistenta, lucru care o face sa fie alegerea [...]
Fara imagine
30% reducere la analize de medicina muncii la Romgermed in Bucuresti
In aceasta perioada, la cabinetul de medicina muncii Romgermed din Bucuresti, puteti beneficia de o reducere de 30% pentru efectuarea fisei medicale pentru angajare. La Romgermed in Bucuresti gasiti un cabinet de medicina muncii foarte eficient si care are preturi foarte avantajoase La clinica Romgermed din [...]
Fara imagine
Cum sa iti alegi cel mai potrivit model din gama variata de baterii de baie de la Mesteru Manole
Mesteru Manole iti pune la dispozitie o gama foarte variata de baterii de baie, iar astazi iti prezinta o serie de sfaturi pe care trebuie sa le ai in vedere pentru a alege modelul potrivit nevoilor tale. Bateriile de baie fac parte din produsele care contribuie din plin la personalizarea baii tale, iar din [...]
Fara imagine
Vrei sa iti cumperi o cada de baie? Iata mai jos tot ce trebuie sa stii
Este bine cunoscut faptul ca baia este de multe ori o oaza de relaxare si liniste pentru fiecare persoana, iar cada de baie este elementul care contribuie din plin la aceste lucruri. Avand in vedere acest aspect este indicat sa acorzi o importanta mare atunci cand te hotarasti sa iti cumperi o cada de baie. Chiar [...]
Fara imagine
7 avantaje pe care le ofera transportul aerian de marfuri
Cateva informatii generale legate de transportul aerian de marfuri Transportul aerian de marfuri cuprinde toate operatiunile legate de marfurile de comert atat intern, cat si interinational, pentru livarea acestora la destinatia in cele mai bune contii. Procesul acesta include atat incarcarea si derularea efectiv [...]
Date de contact Constructii
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Constructii

Firma Constructii
are 5340 afisari
© Constructii » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Cea mai buna solutie anti-alunecare este tabla neagra striata
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site