infoFIRME

FirmaX

Cei mai tari din industrie

Servicii de arhivare la cele mai inalte standarde, doar la Iron Mountain

Servicii de arhivare documente de la Iron Mountain


In cazul in care doriti ca documentelor dumneavoastra sa fie arhivate de o companie profesionista pentru ca dumneavoastra sa scapati de grija acestora alegeti cu incredere sa apelati la serviciile de arhivare a documentelor oferite de Iron Mountain.
Iron Mountain va poate arhiva documentele dumneavoastra in afara sediului dumneavoastra si astfel va veti elibera spatiul pe care il veti putea folosi pentru alte scopuri. Puteti afla mai multe informatii despre serviciul de arhivare de documente de la Iron Mountain pe acest link: http://www.ironmountain.ro/whatwedo/document-storage-services.asp Birocratia mondiala obliga fiecare societate la foarte multe documente, care, la un moment dat, ocupa un spatiu din ce in ce mai mare.
Iron Mountain vine si preia documentele dumneavoastra si la depoziteaza in locatia lor, iar atunci cand aveti nevoie de ele acestea va sunt restituite.

In primul rand, avand in vedere ca este o companie internationala ce activeaza pe mai multe piete, Iron Mountain ofera intotdeauna servicii de cea mai buna calitate.
Pe langa asta, Iron Mountain va ofera servicii de arhivare documente in locatii la cele mai inalte standarde de calitate.
Cele peste 1000 de spatii de arhivare pentru documente sunt de cea mai buna calitate, prezentand urmatoarele caracteristici:


  • Sistem de alarma cu senzori de miscare

  • Acces numai pe baza de card

  • Sistem de detectare si stingere a incendiilor

  • Monitorizare CCTV centralizata non-stop pentru sistemele de protectie

  • Echipa de oameni foarte bine pregatite si selectate respectand intocmai cerintele policii de resurse umane a companieiAnalizand foarte bine aceste caracteristici, stim ca apeland la Iron Mountain veti avea intotdeauna numai de castigat.
In plus, solutia este una foarte sigura si economica pentru dumneavoastra. La Iron Mountain veti plati intotdeauna doar spatiul pe care il inchiriati. Nu exista o suprafata anume impusa de catre aceasta companie. Astfel, spatiul ocupat inainte cu acele acte va fi acum liber si il veti putea utiliza in cel mai eficient mod cu putinta. Totodata, alegand aceste servicii de arhivare a documentelor costurile dumneavoastra cu spatiul necesar pentru acte vor scadea considerabil.

Ce tipuri de arhivare a documentelor puteti alege?


Iron Mountain incearca pe cat posibil sa simplifice cat mai mult arhivarea documentelor pentru ca dumneavoastra sa va fie cat mai simplu din toate punctele de vedere. Puteti alege unul dintre serviciile urmatoare de arhivare a documentelor:

 


  • Servicii pentru recuperare a doua zi 


  • Servicii pentru recuperare in aceeasi zi 


  • Servicii pentru recuperare in regim de urgentaAstfel, atunci cand aveti nevoie de un document sau de toate documentele este foarte simplu si rapid sa il/le obtineti, la cerere.

Despre Iron Mountain


Iron Mountain ajuta companiile din intreaga lume sa reduca cat mai mult deficientele, riscurile si costurile pentru administrarea documentelor pe suport fizic si electronic. Aceasta companie a fost fondata in anul 1951 si administreaza in aceste moment miliarde de informatii pentru toate genurile de societati.
In acest moment aceasta companie are arhivate 12 milioane de metri cubi de documente in format fizic.
Pentru mai multe informatii sau pentru o cerere de oferta puteti suna la numarul de telefon 021.232.52.12.

 

FirmaX va recomanda:

Fara imagine
Transportul de marfuri de la RILVAN Group
Transportul international de marfuri se defineste prin a transporta dintr-un anumit punct in altul a unor marfuri cu ajutorul unor camioane, avioane, vapoare sau trenuri. In Romania, in transportul international de marfuri primeaza marfuri precum minereuri, dar si alte materiale de exploatare miniera. Transportul [...]
Fara imagine
Cursuri social media cu Matei Psatta la DallesGO
Social media a devenit in 2016 unul dintre principalele instrumente de marketing folosit de firme. Social Media este un canal esential pentru brandurile interesate de o a isi face un brand valoros sau de a se dezvolta in continuare. Cursurile de social media organizate de cei de la DallesGO te vor ajuta sa intelegi [...]
Fara imagine
Alege cursurile de actorie de la DallesGO si vei beneficia de discount!
Pe scena, vei intra intr-o lume care iti va pune la incercare imaginatia si creativitatea la maxim si in care vei avea roluri diferite. Daca esti cu adevarat pasionat de actorie sau vrei doar sa descoperi si sa te dezvolti pentru aceasta meserie, vino la cursurile de actorie DallesGO din Bucuresti pentru a castiga [...]
Fara imagine
Totul despre cea mai noua clinica Romgermed din Bucuresti
Grupul medical Romgermed a deschis in 2012 Policlinica din cadul spitalului Romgermed Saint Lukas, o unitate medicala situata in Calea Plevnei. Cea mai noua clinica Romgermed este situata in calea Plevnei Clinica Romgermed din calea Plevnei detine 14 cabinete printre care Sali de tratamente, cabinete de [...]
Fara imagine
WebTot.ro va ofera toate detaliile despre noul PrestaShop 1.7
Dupa mai bine de 7 luni de la primul release, avem in sfrșit o versiune stabila. Incepand din 7 noiembrie Prestashop 1.7.0.0 este disponibil pentru download si este gata pentru a fi utilizat de noile magazine online dezvoltate de catre WebTot. Informatii despre noul prestashop 1.7 de la WebTot Nu uitati ca [...]
Date de contact FirmaX
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre FirmaX

Firma FirmaX
are 19579 afisari
© FirmaX » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Servicii de arhivare la cele mai inalte standarde, doar la Iron Mountain
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site