infoFIRME

FirmaX

Cei mai tari din industrie

Servicii de arhivare la cele mai inalte standarde, doar la Iron Mountain

Servicii de arhivare documente de la Iron Mountain


In cazul in care doriti ca documentelor dumneavoastra sa fie arhivate de o companie profesionista pentru ca dumneavoastra sa scapati de grija acestora alegeti cu incredere sa apelati la serviciile de arhivare a documentelor oferite de Iron Mountain.
Iron Mountain va poate arhiva documentele dumneavoastra in afara sediului dumneavoastra si astfel va veti elibera spatiul pe care il veti putea folosi pentru alte scopuri. Puteti afla mai multe informatii despre serviciul de arhivare de documente de la Iron Mountain pe acest link: http://www.ironmountain.ro/whatwedo/document-storage-services.asp Birocratia mondiala obliga fiecare societate la foarte multe documente, care, la un moment dat, ocupa un spatiu din ce in ce mai mare.
Iron Mountain vine si preia documentele dumneavoastra si la depoziteaza in locatia lor, iar atunci cand aveti nevoie de ele acestea va sunt restituite.

In primul rand, avand in vedere ca este o companie internationala ce activeaza pe mai multe piete, Iron Mountain ofera intotdeauna servicii de cea mai buna calitate.
Pe langa asta, Iron Mountain va ofera servicii de arhivare documente in locatii la cele mai inalte standarde de calitate.
Cele peste 1000 de spatii de arhivare pentru documente sunt de cea mai buna calitate, prezentand urmatoarele caracteristici:


  • Sistem de alarma cu senzori de miscare

  • Acces numai pe baza de card

  • Sistem de detectare si stingere a incendiilor

  • Monitorizare CCTV centralizata non-stop pentru sistemele de protectie

  • Echipa de oameni foarte bine pregatite si selectate respectand intocmai cerintele policii de resurse umane a companieiAnalizand foarte bine aceste caracteristici, stim ca apeland la Iron Mountain veti avea intotdeauna numai de castigat.
In plus, solutia este una foarte sigura si economica pentru dumneavoastra. La Iron Mountain veti plati intotdeauna doar spatiul pe care il inchiriati. Nu exista o suprafata anume impusa de catre aceasta companie. Astfel, spatiul ocupat inainte cu acele acte va fi acum liber si il veti putea utiliza in cel mai eficient mod cu putinta. Totodata, alegand aceste servicii de arhivare a documentelor costurile dumneavoastra cu spatiul necesar pentru acte vor scadea considerabil.

Ce tipuri de arhivare a documentelor puteti alege?


Iron Mountain incearca pe cat posibil sa simplifice cat mai mult arhivarea documentelor pentru ca dumneavoastra sa va fie cat mai simplu din toate punctele de vedere. Puteti alege unul dintre serviciile urmatoare de arhivare a documentelor:

 


  • Servicii pentru recuperare a doua zi 


  • Servicii pentru recuperare in aceeasi zi 


  • Servicii pentru recuperare in regim de urgentaAstfel, atunci cand aveti nevoie de un document sau de toate documentele este foarte simplu si rapid sa il/le obtineti, la cerere.

Despre Iron Mountain


Iron Mountain ajuta companiile din intreaga lume sa reduca cat mai mult deficientele, riscurile si costurile pentru administrarea documentelor pe suport fizic si electronic. Aceasta companie a fost fondata in anul 1951 si administreaza in aceste moment miliarde de informatii pentru toate genurile de societati.
In acest moment aceasta companie are arhivate 12 milioane de metri cubi de documente in format fizic.
Pentru mai multe informatii sau pentru o cerere de oferta puteti suna la numarul de telefon 021.232.52.12.

 

FirmaX va recomanda:

Fara imagine
Cat de importante sunt formalitatile vamale?
Seria formalitatilor vamale reprezinta o serie de acte care trebuie efectuate pentru absolut orice tip de transport de marfuri din sau chiar inspre tara noastra. De ce formalitatile vamale sunt foarte importante? Toata seria care contine formalitatile vamale pe care le g [...]
Fara imagine
Lenjerii de pat Pucioasa de la Patone
Foarte putine persoane nu iau in considerare un aspect foarte important, dar este bine de stiut ca lenjeria aleasa joaca un rol extrem de important in calitatea somnului. Lenjeriea de pat pe care o alegeti trebuie sa fie atat confortabila cat si durabila. In aceasta categorie a lenjeriilor de buna calitate intra si [...]
Fara imagine
Prinde ultimele locuri la cursurile de machiaj din Bucuresti de la DallesGO
Cursuri de machiaj in Bucuresti, doar de la DallesGO Cursurile de machiaj de la DallesGo care au acum o reducere de 30% speciala, vin in intampinarea celor pasioanti cu adevarat de machiaj, punandu-le la dispozitie cursantilor un ghid complet al tehnicilor de baza pentru meseria de make up artist. Un make up artist [...]
Fara imagine
Totul despre firmele de rent a car din Bucuresti
Serviciul de rent a car Bucuresti a devenit unul foarte popular in ultima perioada, iar motivele pentru care oamenii se decid sa apeleze la acesta sunt foarte diverse. Firmele care ofera si accesori extra, precum GPS, lanturi de iarna, etc. sunt la cea mai mare cautare. Desigur, ca totul depinde de ce asteptari si [...]
Fara imagine
Folosirea serviciului de inchirieri masini din Bucuresti
Indiferent ca va doriti sa inchiriati masini din Bucuresti pe termen lung sau scurt, acest serviciu este convenabil sau eficient. Mai ales atunci cand nu detineti un autovehicul propriu sau nu aveti prietenii care sunt disponibili sa va ajute. Ce servicii extra mai au firmele de inchirieri masini Bucuresti? Masinile [...]
Date de contact FirmaX
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre FirmaX

Firma FirmaX
are 23260 afisari
© FirmaX » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Servicii de arhivare la cele mai inalte standarde, doar la Iron Mountain
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site