infoFIRME

Constructii

30% reducere la analize de medicina muncii la Romgermed in Bucuresti

In aceasta perioada, la cabinetul de medicina muncii Romgermed din Bucuresti, puteti beneficia de o reducere de 30% pentru efectuarea fisei medicale pentru angajare.

La Romgermed in Bucuresti gasiti un cabinet de medicina muncii foarte eficient si care are preturi foarte avantajoaseLa clinica Romgermed din Bucuresti gasiti un cabinet de medicina muncii, unde orice persoana care urmeaza sa fie angajata poate efectua la un pret avantajos un set de analize de medicina muncii ce ii sunt necesare pentru angajare.

In momentul in care o persoana urmeaza sa fie angajata, angajatorul are obligatia de a o directiona catre un cabinet de medicina muncii unde acea persoana va fi supusa unui control obligatoriu.

Cum trebuie sa decurga un control de medicina muncii?Dupa procesul propriu-zis de recrutare si decizia de angajare, trebuie urmati urmatorii pasi cu privire la controlul obligatoriu despre care discutam

medicina muncii

Persoana ce urmeaza sa fie angajata, trebuie sa aduca la sediul firmei angajatoare o serie de documente care i se solicita. Apoi, dupa ce au fost aduse acele documente, persoana ce urmeaza sa fie angajata urmeaza sa fie informata in conformitate cu prevederile legale ce se regasesc in articolul 17 din Codul Muncii cu privire la obligatiile pe care aceasta, dar si angajatorul trebuie sa le respecte.
Este foarte important de retinut faptul ca respectand prevederile din articolul 27, aliniatul 1 din Codul Muncii, un angajator poate angaja o persoana numai in baza unei fise medicale de angajare care se obtine intr-un cabinet si care atesta faptul ca acea persoana este apta pentru prestarea acelei munci.

Analizele de medicina muncii se efectueaza intr-un cabinet specializatApoi dupa ce parte informativa si birocratica s-a realizat, persoana care urmeaza sa fie angajata trebuie sa mearga la un cabinet de medicina muncii pentru a efectua acele analize obligatorii pentru procesul complet si legal de angajare.
Angajatorul este obligat sa depuna o documentatie specifica la cabinet care va ramane in permanenta acolo. De asemenea, angajatorul este obligat sa faciliteze accesul viitorului angajat la controlul de medicina muncii, in conformitate cu articolul 186 din Codul Muncii.

Dupa ce se obtine fisa medicala de angajare in care este precizat faptul ca acea persoana este apta pentru a presta munca in cauza, aceasta poate fi intr-un final angajata.

De ce sa alegeti cabinetul de medicina muncii din Bucuresti de la Romgermed?La Romgermed veti gasi intotdeauna oferte personalizate de medicina muncii la preturi foarte avantajoase. Toate tarifele poate fi negociate si personalizate in functie de particularitatile fiecarui angajator. Pentru informatii suplimentare puteti accesa urmatorul link http://clinicaromgermed.ro/medicina-muncii/ , puteti apela numarul de telefon 021.311.00.75 sau puteti trimite un email pentru oferta la medicina.muncii@clinicaromgermed.ro.

Constructii va recomanda:

Fara imagine
Cea mai buna solutie anti-alunecare este tabla neagra striata
Daca aveti nevoie de un material pe care sa il utilizati in zona cu un ridicat grad de alunecare, tabla neagra striata este cea mai buna solutie. Datorita striatiilor anti-alunecare pe care le are in componenta, tabla neagra striata a ajuns sa fie cea mai buna solutie in cadrul zonelor cu un pericol ridicat d [...]
Fara imagine
Constructorii recomanda teava rotunda trasa de la Mesteru Manole
Teava rotunda trasa de la Mesteru Manole este un material metalurgic de constructii, cu un foarte mare success in acest domeniu. Acest lucru se datoreaza in primul rand datorita caracteristicilor unice ale acestui material, iar in al doilea rand, datorita utilizarilor variate pe care teava rotunda trasa le permite si [...]
Fara imagine
Informatii complete despre plasa sudata
Plasa sudata este un material folosit pentru sporirea rezistentei si reconsolidarea constructiilor. Atunci cand este nevoie ca o constructie ce necesita o rezistenta sporita din amestecuri de ciment este indicat ca aceste amestecuri sa se foloseasca alaturi de plasa sudata pentru a oferi un plus d [...]
Fara imagine
Teava patrata in oferta online pe mesterumanole.ro
Ce este teava patrata si ce caracteristici are aceasta? Teava patrata este un material de constructii din gama celor metalice ce are o arie foarte variata si larga de utilizare in proiecte. Pe site-ul de materiale de constructii www.mesterumanole.ro puteti comanda online teava patrata pe care o gasiti sub for [...]
Fara imagine
Caramida – informatii complete
Caramida este un material de constructii foarte cunoscut, fiind unul dintre cele mai folosite. Atat de utilizata caramida se obtine dintr-un amestec format din argila, nisip si apa, amesstec care este apoi uscat la soare mai mult timp sau ars in cuptor. Caramida nearsa este cunoscuta la noi in tara sub numele de [...]
Date de contact Constructii
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Constructii

Firma Constructii
are 2239 afisari
© Constructii » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
30% reducere la analize de medicina muncii la Romgermed in Bucuresti
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site