infoFIRME

FirmaX

Cei mai tari din industrie

Totul despre cea mai noua clinica Romgermed din Bucuresti

Grupul medical Romgermed a deschis in 2012 Policlinica din cadul spitalului Romgermed Saint Lukas, o unitate medicala situata in Calea Plevnei.

Cea mai noua clinica Romgermed este situata in calea Plevnei


Clinica Romgermed din calea Plevnei detine 14 cabinete printre care Sali de tratamente, cabinete de consultatii, sala pentru interventii si puncte de recoltare. Pacientii vor beneficia de peste 20 de specialitati medicale: medicina interna, gastroentorologie, neurologie, pediatrie, orl, obstetrica, cardiologie, urologie si bineinteles, chiar si medicina de familie.

Echipa de medici de la Romgermed este formata din cadre medicale de top, medici care dau dovada de un profesionalism de clasa. Peste 60 de medici specialisti ofera consultatii si tratamente tuturor pacientilor care vor apela la serviciile de la clinica Romgermed.

“In cadrul Policlinicii, pacientii pot accesa o gama larga de servicii medicale decontate de catre casele de asigurari de sanatate (CASMB si OPSNAJ), precum si servicii medicale contracost: consultatii de specialitate, ecografie 3D si 4D, endoscopie dar si intocmire de fise si certificate medicale.”, declara Razvan Stefanescu, Director General Grupul Medical Romgermed.

O buna parte din echipa celor de la Romgermed o constitutie nume mari ale sistemului medical romanesc, printre care se numara si domnul doctor Ion Bruckner si doamna Profesor Doctor Minerva Muraru.

Profesorul Ion Bruckner:

 • Director medical la Spitalul Clinic Coltea

 • Ministru al Sanatatii in perioada 1997 – 1998

 • Membru al Federatiei Europene de medicina Interna

 • Membru al Societatii Romane de Medicina interna

 • Membru al Societatii Romane de Cardiologie


“Dezvoltarea sistemului medical privat, ca alternativa viabila a sistemului medical cunoscut de romani, a depasit faza incipienta si este acum o realitate consistenta. Printre beneficiile aduse – care au crescut consistent an de an – au fost evidentiate si remarcate de pacienti si medici conditiile decente de desfasurare a activitatii medicale si activitatile de diagnostic cu performante notabile si comparabile cu cele mai inalte standarde. In aceste conditii, dezvoltarea RomGerMed care este un cunoscut, respectabil si vechi furnizor de servicii medicale este o dovada elocventa despre performanta si competenta concentrata in sistemul medical privat, o multumire si o garantie ca acest sistem are o evolutie ascendenta.”, declara Prof. Univ. Dr. Ion Bruckner.

Doamna Prof. dr. Minerva Muraru

 • Medic primar medicina interna di cardiologie

 • A facut parte din echipa de medici a Spitalului Clinic Coltea si sefa sectiei de cardiologie

 • S-a remarcat ca membra in diferite societati medicale europene sau internationale si a fost si vice-presedinte al Societatii Romane de Medicina Interna.

 • Este Doctor in medicina si professor universitar de medicina interna

 • Este presedinta a Comisiei de Medicina Interna a Ministerului Santatii


“Deschiderea primei clinici de performanta a Grupului Medical Romgermed, dupa acumularea unei experiente remarcabile in asigurarea de servicii medicale prin cele 2 clinici deja cunoscute, arata inca odata disponibilitatea Grupului de implicare in dezvoltarea sistemului privat de sanatate. Trecerea la un nivel superior de activitate medicala, deservita prin dotari in echipamente de ultima generatie si efectuata cu un colectiv de reala performanta, este o garantie suplimentara ca bunele intentii ale Grupului se vor concretiza in realizari medicale apreciate de pacienti.”, sustine Prof. Univ. dr. Minerva Muraru.

Cea mai mare policlinica privata din Bucuresti in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate

Clinicile Romgermed au facut poate pentru prima data in Romania ca pacientii asigurati sa beneficieze de toate analizele si toate serviciile decontate de Casa de Asigurari intr-un spatiu extrem de generos, organizat dupa cele mai moderne standard in domeniul medicinei.

Daca ai trimitere de la medicul tau de familie sau de la medicul specialist care este in relatie contractuala cu Casele de Asigurari, pacientii asigurati o vor putea sa acceseze gratuit la RomGerMed urmatoarele servicii:

 • Analize de labarotor – absolut toate cele 72 de analize uzuale

 • Consultatii la medici de specialitate

 • Servicii diagnostice simple si complexe (servicii terapeutice, tratamente chirurgicale, ecografii etc)


In completarea acestor servicii decontate, RomGerMed ofera la preturi extrem de avantajoase o gama foarte mare de servicii, investigatii diagnostice si analize medicale.

“Asiguratii care nu sunt inca arondati unui medic de familie se pot inscrie pe lista de pacienti a oricaruia dintre medicii de familie aflati in relatie contractuala cu CASMB, care vor activa in Clinica Romgermed Plevnei.”, sustine doctor George Manoiu, Director de Dezvoltare al Grupului Medical Romgermed.

Policlinica RomGerMed include un departament de medicina muncii in cadrul caruia sunt efectuate pachetele de investigatii medicale obligatorii pentru angajarea in munca, schimbarea locului de munca, controlul medical periodic atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice


FirmaX va recomanda:

Fara imagine
Afla despre serviceurile auto din Bucuresti
De multe ori este foarte greu sa gasesti un service auto in Bucuresti in care sa ai incredere. In mare parte este din cauza preturilor care sunt un pic cam ridicate si bineinteles ca foarte multa lume nu are incredere in recenzile gasite pe net. Service auto Bucuresti - este important sa gasesti unul bun Este foarte [...]
Fara imagine
Nume mari s-au alaturat clinicii Romgermed
Grupul medical Romgermed a reusit in 2012 sa deschida Policlinica din spitalul Romgermed Saint Lukas din calea Plevnei nr. 137C. Aceasta dispune de 14 cabine (sala pentru interventii, consultatii, sala de recoltare si Sali de tratamente). Pacientii de la Romgermed beneficiaza de peste 20 de specialitati medicale: [...]
Fara imagine
Profita de oferta de lenjerii de pat 1+1 gratis de la Patone.ro
Daca vrei sa ii oferi dormitorului tau o schimbare de imagine rapida cea mai usoara modalitate de a face acest lucru este prin achizitionarea lenjeriilor de pat 1+1 gratis. De ce este avantajoasa oferta de lenjerii de pat 1+1 gratis? In acest mod vei cumpara nu doar un nou set de lenjerii, ci il vei primi si pe al [...]
Fara imagine
Servicii de arhivare la cele mai inalte standarde, doar la Iron Mountain
Servicii de arhivare documente de la Iron Mountain In cazul in care doriti ca documentelor dumneavoastra sa fie arhivate de o companie profesionista pentru ca dumneavoastra sa scapati de grija acestora alegeti cu incredere sa apelati la serviciile de arhivare a documentelor oferite de Iron Mountain. Iron Mountain va [...]
Fara imagine
Tabla zincata cutata de cea mai buna calitate
Pentru constructiile care trebuie sa fie renovate, specialistii recomanda tabla zincata cutata. Sistemele metalice din tabala zincata cutata acestea sunt formate din acoperisuri, dar si pereti de compartimentare, chiar daca ele sunt din domeniul industrial, civil sau agricol. Tabla zincata cutata alaturi de sistemele [...]
Date de contact FirmaX
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre FirmaX

Firma FirmaX
are 22727 afisari
© FirmaX » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Totul despre cea mai noua clinica Romgermed din Bucuresti
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site