infoFIRME

FirmaX

Cei mai tari din industrie

Totul despre cea mai noua clinica Romgermed din Bucuresti

Grupul medical Romgermed a deschis in 2012 Policlinica din cadul spitalului Romgermed Saint Lukas, o unitate medicala situata in Calea Plevnei.

Cea mai noua clinica Romgermed este situata in calea Plevnei


Clinica Romgermed din calea Plevnei detine 14 cabinete printre care Sali de tratamente, cabinete de consultatii, sala pentru interventii si puncte de recoltare. Pacientii vor beneficia de peste 20 de specialitati medicale: medicina interna, gastroentorologie, neurologie, pediatrie, orl, obstetrica, cardiologie, urologie si bineinteles, chiar si medicina de familie.

Echipa de medici de la Romgermed este formata din cadre medicale de top, medici care dau dovada de un profesionalism de clasa. Peste 60 de medici specialisti ofera consultatii si tratamente tuturor pacientilor care vor apela la serviciile de la clinica Romgermed.

“In cadrul Policlinicii, pacientii pot accesa o gama larga de servicii medicale decontate de catre casele de asigurari de sanatate (CASMB si OPSNAJ), precum si servicii medicale contracost: consultatii de specialitate, ecografie 3D si 4D, endoscopie dar si intocmire de fise si certificate medicale.”, declara Razvan Stefanescu, Director General Grupul Medical Romgermed.

O buna parte din echipa celor de la Romgermed o constitutie nume mari ale sistemului medical romanesc, printre care se numara si domnul doctor Ion Bruckner si doamna Profesor Doctor Minerva Muraru.

Profesorul Ion Bruckner:

 • Director medical la Spitalul Clinic Coltea

 • Ministru al Sanatatii in perioada 1997 – 1998

 • Membru al Federatiei Europene de medicina Interna

 • Membru al Societatii Romane de Medicina interna

 • Membru al Societatii Romane de Cardiologie


“Dezvoltarea sistemului medical privat, ca alternativa viabila a sistemului medical cunoscut de romani, a depasit faza incipienta si este acum o realitate consistenta. Printre beneficiile aduse – care au crescut consistent an de an – au fost evidentiate si remarcate de pacienti si medici conditiile decente de desfasurare a activitatii medicale si activitatile de diagnostic cu performante notabile si comparabile cu cele mai inalte standarde. In aceste conditii, dezvoltarea RomGerMed care este un cunoscut, respectabil si vechi furnizor de servicii medicale este o dovada elocventa despre performanta si competenta concentrata in sistemul medical privat, o multumire si o garantie ca acest sistem are o evolutie ascendenta.”, declara Prof. Univ. Dr. Ion Bruckner.

Doamna Prof. dr. Minerva Muraru

 • Medic primar medicina interna di cardiologie

 • A facut parte din echipa de medici a Spitalului Clinic Coltea si sefa sectiei de cardiologie

 • S-a remarcat ca membra in diferite societati medicale europene sau internationale si a fost si vice-presedinte al Societatii Romane de Medicina Interna.

 • Este Doctor in medicina si professor universitar de medicina interna

 • Este presedinta a Comisiei de Medicina Interna a Ministerului Santatii


“Deschiderea primei clinici de performanta a Grupului Medical Romgermed, dupa acumularea unei experiente remarcabile in asigurarea de servicii medicale prin cele 2 clinici deja cunoscute, arata inca odata disponibilitatea Grupului de implicare in dezvoltarea sistemului privat de sanatate. Trecerea la un nivel superior de activitate medicala, deservita prin dotari in echipamente de ultima generatie si efectuata cu un colectiv de reala performanta, este o garantie suplimentara ca bunele intentii ale Grupului se vor concretiza in realizari medicale apreciate de pacienti.”, sustine Prof. Univ. dr. Minerva Muraru.

Cea mai mare policlinica privata din Bucuresti in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate

Clinicile Romgermed au facut poate pentru prima data in Romania ca pacientii asigurati sa beneficieze de toate analizele si toate serviciile decontate de Casa de Asigurari intr-un spatiu extrem de generos, organizat dupa cele mai moderne standard in domeniul medicinei.

Daca ai trimitere de la medicul tau de familie sau de la medicul specialist care este in relatie contractuala cu Casele de Asigurari, pacientii asigurati o vor putea sa acceseze gratuit la RomGerMed urmatoarele servicii:

 • Analize de labarotor – absolut toate cele 72 de analize uzuale

 • Consultatii la medici de specialitate

 • Servicii diagnostice simple si complexe (servicii terapeutice, tratamente chirurgicale, ecografii etc)


In completarea acestor servicii decontate, RomGerMed ofera la preturi extrem de avantajoase o gama foarte mare de servicii, investigatii diagnostice si analize medicale.

“Asiguratii care nu sunt inca arondati unui medic de familie se pot inscrie pe lista de pacienti a oricaruia dintre medicii de familie aflati in relatie contractuala cu CASMB, care vor activa in Clinica Romgermed Plevnei.”, sustine doctor George Manoiu, Director de Dezvoltare al Grupului Medical Romgermed.

Policlinica RomGerMed include un departament de medicina muncii in cadrul caruia sunt efectuate pachetele de investigatii medicale obligatorii pentru angajarea in munca, schimbarea locului de munca, controlul medical periodic atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice


FirmaX va recomanda:

Fara imagine
Tractari auto pe autostrada
In cazul in care locuiesti in Bucuresti si ai mare nevoie de o firma de tractari auto, cei de la tractariauto.co.ro iti pun la dispozitie serviciile sale non-stop. Indiferent de starea vremii, de ora si de tipul de autoturism pe care il vrei ridicat, cu siguranta veti fi ajutati de o echipa de profesionisti. Despr [...]
Fara imagine
Ce inseamna managementul documentelor?
Managementul documentelor este extrem de important pentru orice companie, deoarece toate informatiile pe care o companie le detine sunt foarte importante pentru functionare a acesteia si a relatiilor de orice natura dezvoltate cu paternerii sai. De ce sa alegeti administrarea documentelor de la I [...]
Fara imagine
Lenjerii de pat din bumbac satinat - cum le alegem pe cele mai bune?
Lenjeriile din bumbac satinat sunt cele care iti garanteaza un somn adanc pentru ca lenjeriile din bumbac satinat au o durata de viata extrem de mare si de aceea probabil toata lumea ar trebui sa detina una. Lenjeriile de pat din bumbac satinat de la Patone Lenjeriile de pat din bumbac satinat au o calitate extrem [...]
Fara imagine
Romgermed a sustinut campania de educare a tinerilor "Tanar si Responsabil"
In perioada 6-20 decembrie 2010 la o campanie sociala de educare a tinerilor din licee din Bucuresti, purtand numele de “Tanar si Responsabil” Romgermed si campania sociala “Tanar si Responsabil” au avut la baza probleme ale tinerilor, cum ar fi problema fumatului, a drogurilor, a alocolulu [...]
Fara imagine
Medicina muncii de la Romgermed - afla totul despre ea
Studiile tuturor specialistilor arata ca mai mult de jumatate din timp ni-l petrecem la munca. Acest lucru ne afecteaza si sanatatea intr-o proportie destul de mare. Serviciile de medicina muncii de la RomGerMed ofera raspunsul. Vezi totul despre medicina muncii de la Romgermed Studiile tuturor specialistilor arata [...]
Date de contact FirmaX
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre FirmaX

Firma FirmaX
are 12826 afisari
© FirmaX » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Totul despre cea mai noua clinica Romgermed din Bucuresti
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site