infoFIRME

FirmaX

Cei mai tari din industrie

Transportul rutier de marfuri - cum a crescut atat de mult in Romania?

Transportul rutier de marfuri este alcatuit din deplasarea in spatiu a marfurilor cu ajutorul unor camioane speciale. Aceste autovehicule detin o mobilitate extrem de buna si de eficienta, datorita faptului ca acestea nu sunt legate de infrastructuri fixe (cum ar fi liniile de cale ferata)
Utilizand camioanele special facute pentru acest domeniu se pot realiza transporturi rutiere de marfuri de la furnizor si pana la beneficiar. Rilvan GROUP realizeaza transporturi rutiere de marfuri si se relizeaza atat pe plan national, cat si international. Acest domeniu a cunoscut o dezvoltare extrem de rapida in ultimii ani, iar datorita faptului ca exista peste 15 milioane de km de drumuri in toata lumea, acest lucru a ajutat la dezvoltarea transporturilor rutiere de marfuri.

4 avantaje pe care le ofera un transport rutier de marfuri

In primul rand, borbim despre mobilitatea extraordinar de eficienta pe care o au autovehiculele speciale care au contribuit din plin la dezvoltarea acestui domeniu. Astfel, un transport rutier de marfuri se poate realiza si pana in cele mai departate puncte geografice.

In cadrul unui transport rutier de marfuri se poate seta temperatura optima pentru marfurile transportate. Alegand o alta varianta de transport acest lucru este un pic mai greu de realizat.
Autovehiculele pot fi destul de usor redirectionate pe parcurs, in functie de aparitia unor factori neprevazuti care pot aparea pe parcursul drumului.

Trebuie mentionat faptul ca marfurile pot fi livrate de la furnizor direct la beneficiar, fara ca sa existe riscurile de pierderi sau rataciri. Mai mult decat atat, nu vor exista nici costuri legate de extra manipulari, deoarece marfurile vor fi incarcate si descarcate o singura data, in comparatie cu o combinatie de transporturi in care aceste procese se vor repeta.

Daca aveti nevoie de un partener de incredere care ofera transporturi rutiere de marfuri, alegeti Rilvan Group

Cei de la Rilvan Group ofera servicii de transport absolut oriunde in lume, respectand incomai legislatia si conditiile de etica in vigoare in acest domeniu. Puteti sa alegeti mai multe variante, precum: transport in regim de camion complet sau de grupaj, iar astfel de fiecare data veti beneficia de cel mai bun pret.

Mai mult decat atat, Rilvan Group asigura doua plecari saptamanale in sistem de grupaj in majoritatea tarilor din Europa, datorita colaborarii pe care o are cu agentii din Europa.
Asadar, pentru orice tip de transport rutier de marfuri aici veti gasi intotdeauna cele mai eficiente si de incredere serivicii din acest domeniu.

Daca aveti nevoie de o oferta de pret, puteti trimite un email la otopeni@rilvan.ro.

FirmaX va recomanda:

Fara imagine
Cum sa stii ce firma de tractari auto sa alegi?
De preferat ar fi sa nu ai nevoie foarte des de serviciul de tractari auto in Bucuresti, mai ales daca masina dumneavoastra este intr-o stare foarte buna. Despre serviciul de tractari auto Bucuresti In cazul in care nu ai apelat niciodata la un serviciu de tractari auto, in loc sa fii luat prin suprindere, mai bine [...]
Fara imagine
Profita de mega reducerile la cursurile de fotografie de la DallesGO
DallesGO organizeaza cursuri de fotografie special pentru cei care vor sa urmeze o cariera in domeniu. Nu stii nimic sau dimpotriva, stii cateva lucruri despre fotografie si iti doresti sa evoluezi, sa iti gasesti un stil, atunci cursurile de fotografie sunt exact ce ai nevoie. Vei invata de la cei mai buni oameni din [...]
Fara imagine
Servicii de tractari auto de la tractariauto.co.ro - alege calitatea
Procesul de tractari auto reprezinta un proces complex prin care mai toate masinile cu probleme in dificultatea de a se deplasa sunt transportate dintr-un punct in altul cu ajutorul unui vehicul mare. Masina cu probleme o sa trebuiasca sa fie urcata pe o platforma, transferata pe post de incarcatura pana la cel mai [...]
Fara imagine
Despre clinicile RomGerMed din Bucuresti
Clinica RomGerMed a luat nastere in anul 199 in Bucuresti. Compania s-a extins extrem de repede si acum are peste 12 clinici in tara si in Bucuresti. RomGerMed are peste 500 de specialisti in medicina si profesori universitari. In fiecare an sunt tratati peste 150.000 de pacienti si peste 1500 de companii beneficiaza [...]
Fara imagine
Noile panouri LED de la led-concept.ro - perfecte pentru publicitate outdoor
De ce sa utilizam panourile cu LED in publicitatea outdoor? Publicitatea care se face prin intermediul panourilor LED a ajuns sa aiba un impact extrem de puternic asupra audientei si a inceput sa ofere extrem de multe posibilitati de targetare in functie de locatia in care panoul cu LED este amplasat. Acest nou tip [...]
Date de contact FirmaX
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre FirmaX

Firma FirmaX
are 18455 afisari
© FirmaX » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Transportul rutier de marfuri - cum a crescut atat de mult in Romania?
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site