infoFIRME

FirmaX

Cei mai tari din industrie

Transportul rutier de marfuri - cum a crescut atat de mult in Romania?

Transportul rutier de marfuri este alcatuit din deplasarea in spatiu a marfurilor cu ajutorul unor camioane speciale. Aceste autovehicule detin o mobilitate extrem de buna si de eficienta, datorita faptului ca acestea nu sunt legate de infrastructuri fixe (cum ar fi liniile de cale ferata)
Utilizand camioanele special facute pentru acest domeniu se pot realiza transporturi rutiere de marfuri de la furnizor si pana la beneficiar. Rilvan GROUP realizeaza transporturi rutiere de marfuri si se relizeaza atat pe plan national, cat si international. Acest domeniu a cunoscut o dezvoltare extrem de rapida in ultimii ani, iar datorita faptului ca exista peste 15 milioane de km de drumuri in toata lumea, acest lucru a ajutat la dezvoltarea transporturilor rutiere de marfuri.

4 avantaje pe care le ofera un transport rutier de marfuri

In primul rand, borbim despre mobilitatea extraordinar de eficienta pe care o au autovehiculele speciale care au contribuit din plin la dezvoltarea acestui domeniu. Astfel, un transport rutier de marfuri se poate realiza si pana in cele mai departate puncte geografice.

In cadrul unui transport rutier de marfuri se poate seta temperatura optima pentru marfurile transportate. Alegand o alta varianta de transport acest lucru este un pic mai greu de realizat.
Autovehiculele pot fi destul de usor redirectionate pe parcurs, in functie de aparitia unor factori neprevazuti care pot aparea pe parcursul drumului.

Trebuie mentionat faptul ca marfurile pot fi livrate de la furnizor direct la beneficiar, fara ca sa existe riscurile de pierderi sau rataciri. Mai mult decat atat, nu vor exista nici costuri legate de extra manipulari, deoarece marfurile vor fi incarcate si descarcate o singura data, in comparatie cu o combinatie de transporturi in care aceste procese se vor repeta.

Daca aveti nevoie de un partener de incredere care ofera transporturi rutiere de marfuri, alegeti Rilvan Group

Cei de la Rilvan Group ofera servicii de transport absolut oriunde in lume, respectand incomai legislatia si conditiile de etica in vigoare in acest domeniu. Puteti sa alegeti mai multe variante, precum: transport in regim de camion complet sau de grupaj, iar astfel de fiecare data veti beneficia de cel mai bun pret.

Mai mult decat atat, Rilvan Group asigura doua plecari saptamanale in sistem de grupaj in majoritatea tarilor din Europa, datorita colaborarii pe care o are cu agentii din Europa.
Asadar, pentru orice tip de transport rutier de marfuri aici veti gasi intotdeauna cele mai eficiente si de incredere serivicii din acest domeniu.

Daca aveti nevoie de o oferta de pret, puteti trimite un email la otopeni@rilvan.ro.

FirmaX va recomanda:

Fara imagine
Cursuri social media cu Matei Psatta la DallesGO
Social media a devenit in 2016 unul dintre principalele instrumente de marketing folosit de firme. Social Media este un canal esential pentru brandurile interesate de o a isi face un brand valoros sau de a se dezvolta in continuare. Cursurile de social media organizate de cei de la DallesGO te vor ajuta sa intelegi [...]
Fara imagine
Totul despre cea mai noua clinica Romgermed din Bucuresti
Grupul medical Romgermed a deschis in 2012 Policlinica din cadul spitalului Romgermed Saint Lukas, o unitate medicala situata in Calea Plevnei. Cea mai noua clinica Romgermed este situata in calea Plevnei Clinica Romgermed din calea Plevnei detine 14 cabinete printre care Sali de tratamente, cabinete de [...]
Fara imagine
Ce inseamna managementul documentelor?
Managementul documentelor este extrem de important pentru orice companie, deoarece toate informatiile pe care o companie le detine sunt foarte importante pentru functionare a acesteia si a relatiilor de orice natura dezvoltate cu paternerii sai. De ce sa alegeti administrarea documentelor de la I [...]
Fara imagine
Alege o casa de expeditii pentru un cost mai mic al transportului
O casa de expeditii este un partener eficient in lumea transporturilor. Rolul unei case de expeditii este acela de a intermedia legatura intre cei care ofera servicii de transport si persoanele care vor ca marfurile lor sa fie transportate. Practic, daca exista o firma sau o persoana care doreste sa realizeze [...]
Fara imagine
Lenjerii de pat Pucioasa - perfecte pentru orice tip de dormitor
Potrivit specialistilor de la magazinul online de lenjerii de pat Patone, 3 factori importanti influenteaza alegerea lenjeriei de pat care sa fie perfecta pentru dormitorului tau si care sa creeze o atmosfera placuta: culoare, tesatura si dimensiune. Lenjeriile Pucioasa sunt cele mai cautate, deoarece acestea se [...]
Date de contact FirmaX
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre FirmaX

Firma FirmaX
are 14741 afisari
© FirmaX » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Transportul rutier de marfuri - cum a crescut atat de mult in Romania?
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site