infoFIRME

FirmaX

Cei mai tari din industrie

Transportul rutier de marfuri - cum a crescut atat de mult in Romania?

Transportul rutier de marfuri este alcatuit din deplasarea in spatiu a marfurilor cu ajutorul unor camioane speciale. Aceste autovehicule detin o mobilitate extrem de buna si de eficienta, datorita faptului ca acestea nu sunt legate de infrastructuri fixe (cum ar fi liniile de cale ferata)
Utilizand camioanele special facute pentru acest domeniu se pot realiza transporturi rutiere de marfuri de la furnizor si pana la beneficiar. Rilvan GROUP realizeaza transporturi rutiere de marfuri si se relizeaza atat pe plan national, cat si international. Acest domeniu a cunoscut o dezvoltare extrem de rapida in ultimii ani, iar datorita faptului ca exista peste 15 milioane de km de drumuri in toata lumea, acest lucru a ajutat la dezvoltarea transporturilor rutiere de marfuri.

4 avantaje pe care le ofera un transport rutier de marfuri

In primul rand, borbim despre mobilitatea extraordinar de eficienta pe care o au autovehiculele speciale care au contribuit din plin la dezvoltarea acestui domeniu. Astfel, un transport rutier de marfuri se poate realiza si pana in cele mai departate puncte geografice.

In cadrul unui transport rutier de marfuri se poate seta temperatura optima pentru marfurile transportate. Alegand o alta varianta de transport acest lucru este un pic mai greu de realizat.
Autovehiculele pot fi destul de usor redirectionate pe parcurs, in functie de aparitia unor factori neprevazuti care pot aparea pe parcursul drumului.

Trebuie mentionat faptul ca marfurile pot fi livrate de la furnizor direct la beneficiar, fara ca sa existe riscurile de pierderi sau rataciri. Mai mult decat atat, nu vor exista nici costuri legate de extra manipulari, deoarece marfurile vor fi incarcate si descarcate o singura data, in comparatie cu o combinatie de transporturi in care aceste procese se vor repeta.

Daca aveti nevoie de un partener de incredere care ofera transporturi rutiere de marfuri, alegeti Rilvan Group

Cei de la Rilvan Group ofera servicii de transport absolut oriunde in lume, respectand incomai legislatia si conditiile de etica in vigoare in acest domeniu. Puteti sa alegeti mai multe variante, precum: transport in regim de camion complet sau de grupaj, iar astfel de fiecare data veti beneficia de cel mai bun pret.

Mai mult decat atat, Rilvan Group asigura doua plecari saptamanale in sistem de grupaj in majoritatea tarilor din Europa, datorita colaborarii pe care o are cu agentii din Europa.
Asadar, pentru orice tip de transport rutier de marfuri aici veti gasi intotdeauna cele mai eficiente si de incredere serivicii din acest domeniu.

Daca aveti nevoie de o oferta de pret, puteti trimite un email la otopeni@rilvan.ro.

FirmaX va recomanda:

Fara imagine
Ce trebuie sa contina dosarul pentru contestatia unui proces verbal de contraventie?
Un proces verbal de contraventie poate sa fie contestat in termen de 15 zile de la data comunicarii. Contestatia se poate face fie pentru ca actul nu a fost legal intocmit, existand vicii de forma, fie pentru ca faptele sanctionate nu sunt considerate temeinice de catre contravenient. Specialistii de l [...]
Fara imagine
Romgermed a sustinut campania de educare a tinerilor "Tanar si Responsabil"
In perioada 6-20 decembrie 2010 la o campanie sociala de educare a tinerilor din licee din Bucuresti, purtand numele de “Tanar si Responsabil” Romgermed si campania sociala “Tanar si Responsabil” au avut la baza probleme ale tinerilor, cum ar fi problema fumatului, a drogurilor, a alocolulu [...]
Fara imagine
Pardoseala pentru garaj poate fi exact ce ai nevoie pentru locuinta ta
Cea mai buna parte cand vine vorba de pardoseala pentru garaj este faptul ca montarea acesteia este una pe cat se poate de usoara , astfel ca poate fi realizata de oricine. De ce ati alege pardoseala pentru garaj? Nu trebuie sa ai o prea mare experienta in domeniul constructiilor pentru a putea aduce un plus [...]
Fara imagine
Cum te pot scoate din necaz serviciile de tractari auto daca ai probleme pe drum?
Poate ca va ganditi ca masina dumneavoastra nu va poate cauza probleme cand sunteti pe drum. Desi nu se intampla foarte des ca o masina sa aiba nevoie de serviciul de tractari auto din Bucuresti, este totusi bine sa fiti informati despre ce implica acest serviciu. Motivele pentru care puteti ramane blocat pe drum sunt [...]
Fara imagine
Transport maritim de marfuri - de ce sa alegi RILVAN Group?
RILVAN Group este compania din Romania care ofera servicii de transport maritim de marfuri absolut oriunde in lume, dinspre si inspre portul Constanta. Rilvan Group transporta maritim marfa catre Canada, SUA, Orientul Indepartat, SUA, Canada, Australia, America de Sud si tarile CSI. De ce sa alegi transportul maritim [...]
Date de contact FirmaX
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre FirmaX

Firma FirmaX
are 21569 afisari
© FirmaX » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Transportul rutier de marfuri - cum a crescut atat de mult in Romania?
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site