infoFIRME

Golden rent a car

Inchirieri masini

Rent a car Bucuresti afla totul de la Rent-a-car-otopeni.ro

Daca pana in urma cu 5 sau 6 ani de serviciile de rent a car din Bucuresti se bucurau un numar limitat de persoane, in principal oamaneii straini de afaceri si o parte din turisti, astazi acestea au luat amploare si pot fi utuilizate de oricine. Piata abunda de oferte care mai de care mai speciale si la tarife cat se poate de bune.

Cum poti utiliza aceste oferte de rent a car Bucuresti?
Aceste oferte care pana acum nu erau disponibile decat pentru un numar limitat de clienti, astazi se pot accesa de oricine, iar ofertele sunt pentru:

- Rent a car Bucuresti pentru transfer la si de la aeroportul Henri Coanda. Asta inseamna ca o persoana interesata poate sa inchirieze masina cu un sofer personal care sa il insoteasca in calatorie sau in turul orasului.

- Rent a car Bucuresti pentru companii. Aceste oferte se adreseaza in special firmelor care doresc sa isi reanoiasca parcul auto si sa isi scada cheltuielile, masinile se pot inchiria pentru o perioada de doi ani de zile, ulterior contractul putand fi prelungit.

In foarte multe cazuri clientii solicita inchirierea masinilor cu sofer, aici fiind disponibile masini cu 9 locuri in care pot calatorii un numar mai mare de persoane si se pot cara mai multe bagaje.
Un exemplu foarte bun de beneficiari acestor oferte speciale si economice de rent a car Bucuresti il constituie turistii straini sau oamenii de afaceri care calatoresc cu echipa la aeroport.Acestia apeleaza foarte des la acest serviciu deoarece nu cunosc foarte bine orasul si vor sa ajunga la anumite destinatii.

Avantajele de care veti beneficia optand pentru rent a car in Bucuresti

Soferii pusi la dispozitie de companie sunt buni cunoscatori ai orasului, stiu limbi de circulatie internationala si au valabile atestate de soferi auto.

Seriozitatea este in alta ordine de idei un punct forte al celor de la www.rent-a-car-otopeni.ro

Asistenta rutiera pe toata perioada inchirierii, masini fiabile si de cea mai buna calitate vca sunt puse la dispozitie in orice moment.

Apelanf la aceste oferte de rent a car Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro veti avea parte de un confort sporit si de masini economice si foarte fiabile in orice moment.

Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma Golden rent a car
are 843 afisari
© Golden rent a car » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Rent a car Bucuresti afla totul de la Rent-a-car-otopeni.ro
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site