infoFIRME

Constructii

BCA – este sau nu o alegere eficienta?

Materialul cunoscut sub numele de BCA se realizeaza din agregate fine, ciment si un agent de diltare care determina cresterea amestecului proaspat. In opinia mea puteti compara acest proces, cu procesul de crestere a aluatului de paine.

BCA-ul are in componenta sa 80% aer. Atunci cand este fabricat, BCA-ul este modelat si taiat in bucatii precise. Acesta poate fi intrebuintat in constructia peretilor, podelelor si acoperisurilor. Este cunoscut pentru ca ofera o izolatie termica excelenta, la fel ca toate materialele pe baza de ciment.

bca

De asemenea, mai este cunoscut faptul ca este rezistent la foc. Totusi, tin sa va aduc la cunostinta faptul ca pentru a fi durabil, BCA-ul trebuie sa aiba un anumit tip de finisaj aplicat.

Ce avantaje si dezavantaje are BCA-ul?


BCA-ul este un material care are o multime de avantaje, dar in acelasi timp prezinta si o serie de dezavantaje pe care le voi detalia mai jos.

Printre avantajele acestui material de constructie pot aminti:

  • Durabilitatea – acest BCA a fost testat in conditii climatice mai reci si a dovedit ca are o rezistenta ridicata la inghet. De asemenea, este rezistent si in alte zone climatice.

  • Izolatie termica ridicata – acesta este foarte cunoscut pentru capacitatea sa de izolare temica ridicata. Spre exemplu, un bloc de 20 cm ofera izolarea termica necesara.

  • Rezistenta la foc si la apa – acest material este realizat dintr-un material anorganic natural care nu arde. Nu este nevoie de nicio protectie suplimentara pentru foc cand se foloseste acest material.

  • Izolare acustica – pe langa izolarea termica ofcerita, acest material de constructii ofera si izolare acustica excelenta.

  • Constructia simplificata – acestea sunt foarte usor de folosit in constructii deoarece sunt usor de manevrat, de transportat si de gaurit. Astfel ca pocesul de constructie care implica acest material este unul foarte simplificat.

  • Rezistenta la daunatori – un mare avantaj, pe care vreau sa il scot in evidenta este Acela ca BCA-ul este un material rezistent la termite si la alti daunatori sau insecte, datorita elementelor din care este realizata.


Printre dezavantajele acesteia pot aminti:

  • Climatul – acest material este cel mai eficient in climatele in care ziua este o temperatura foarte ridicata, iar noaptea foarte scazuta. Acest material atrage caldura pe timpul zilei si o elibereaza pe timpul noptii.

  • Performanta izolatiei – desi are o izolare foarte buna, nu se poate compara cu cea a blocurilor obisnuite de ciment.


Ce cred specialistii despre BCA?


Specialistii tind sa recomande BCA-ul deoarece montarea se face mult mai usor in comparatie cu alte materiale de constructii si are o lista lunga de avantaje pe care le-am prezentat anterior. In ciuda acestor lucruri, oamenii inca sunt mult mai inclinatii sa cumpere caramida in locul acesteia.

Constructii va recomanda:

Fara imagine
La Mesteru Manole gasiti o multime de modele de chiuvete de baie
Chiuveta de baie este cunoscuta ca fiind indispensabila in orice fel de baie. Chiar daca vorbim despre una completa, publica sau de serviciu, chiuveta de baie nu are cum sa lipseasca. Aceasta este indispensabila, deoarece indeplineste doua roluri extrem de importante pentru functionarea normala a unei bai. [...]
Fara imagine
Informatii complete despre plasa sudata
Plasa sudata este un material folosit pentru sporirea rezistentei si reconsolidarea constructiilor. Atunci cand este nevoie ca o constructie ce necesita o rezistenta sporita din amestecuri de ciment este indicat ca aceste amestecuri sa se foloseasca alaturi de plasa sudata pentru a oferi un plus d [...]
Fara imagine
Mesteru Manole comercializeaza online o gama diversificata de materiale de constructii
Ai nevoie de materiale de constructii si nu vrei sa pierzi timpul prin magazine? Acum este foarte simplu. Accesezi site-ul https://mesterumanole.ro/materiale-de-constructii si comanzi rapid materialele de constructii de care ai nevoie. Magazinul online Mesteru Manole pune la dispozitia clinetilor sai o gama extrem [...]
Fara imagine
Constructorii recomanda teava rotunda trasa de la Mesteru Manole
Teava rotunda trasa de la Mesteru Manole este un material metalurgic de constructii, cu un foarte mare success in acest domeniu. Acest lucru se datoreaza in primul rand datorita caracteristicilor unice ale acestui material, iar in al doilea rand, datorita utilizarilor variate pe care teava rotunda trasa le permite si [...]
Fara imagine
De ce si cand este necesar un consult de endocrinologie?
Specialitatea medicala numita endocrinologie este aceea specializare medicala care pune accentul pe studierea glandelor endocrine si, de asemenea, a hormonilor. Este important sa se acorde o atentie speciala sistemului endocrin deoarece acesta este cel care se ocupa de functii precum: Reglarea metabolismului si a [...]
Date de contact Constructii
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Constructii

Firma Constructii
are 7689 afisari
© Constructii » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
BCA – este sau nu o alegere eficienta?
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site