infoFIRME

Constructii

BCA – este sau nu o alegere eficienta?

Materialul cunoscut sub numele de BCA se realizeaza din agregate fine, ciment si un agent de diltare care determina cresterea amestecului proaspat. In opinia mea puteti compara acest proces, cu procesul de crestere a aluatului de paine.

BCA-ul are in componenta sa 80% aer. Atunci cand este fabricat, BCA-ul este modelat si taiat in bucatii precise. Acesta poate fi intrebuintat in constructia peretilor, podelelor si acoperisurilor. Este cunoscut pentru ca ofera o izolatie termica excelenta, la fel ca toate materialele pe baza de ciment.

bca

De asemenea, mai este cunoscut faptul ca este rezistent la foc. Totusi, tin sa va aduc la cunostinta faptul ca pentru a fi durabil, BCA-ul trebuie sa aiba un anumit tip de finisaj aplicat.

Ce avantaje si dezavantaje are BCA-ul?


BCA-ul este un material care are o multime de avantaje, dar in acelasi timp prezinta si o serie de dezavantaje pe care le voi detalia mai jos.

Printre avantajele acestui material de constructie pot aminti:

  • Durabilitatea – acest BCA a fost testat in conditii climatice mai reci si a dovedit ca are o rezistenta ridicata la inghet. De asemenea, este rezistent si in alte zone climatice.

  • Izolatie termica ridicata – acesta este foarte cunoscut pentru capacitatea sa de izolare temica ridicata. Spre exemplu, un bloc de 20 cm ofera izolarea termica necesara.

  • Rezistenta la foc si la apa – acest material este realizat dintr-un material anorganic natural care nu arde. Nu este nevoie de nicio protectie suplimentara pentru foc cand se foloseste acest material.

  • Izolare acustica – pe langa izolarea termica ofcerita, acest material de constructii ofera si izolare acustica excelenta.

  • Constructia simplificata – acestea sunt foarte usor de folosit in constructii deoarece sunt usor de manevrat, de transportat si de gaurit. Astfel ca pocesul de constructie care implica acest material este unul foarte simplificat.

  • Rezistenta la daunatori – un mare avantaj, pe care vreau sa il scot in evidenta este Acela ca BCA-ul este un material rezistent la termite si la alti daunatori sau insecte, datorita elementelor din care este realizata.


Printre dezavantajele acesteia pot aminti:

  • Climatul – acest material este cel mai eficient in climatele in care ziua este o temperatura foarte ridicata, iar noaptea foarte scazuta. Acest material atrage caldura pe timpul zilei si o elibereaza pe timpul noptii.

  • Performanta izolatiei – desi are o izolare foarte buna, nu se poate compara cu cea a blocurilor obisnuite de ciment.


Ce cred specialistii despre BCA?


Specialistii tind sa recomande BCA-ul deoarece montarea se face mult mai usor in comparatie cu alte materiale de constructii si are o lista lunga de avantaje pe care le-am prezentat anterior. In ciuda acestor lucruri, oamenii inca sunt mult mai inclinatii sa cumpere caramida in locul acesteia.

Constructii va recomanda:

Fara imagine
Ce trebuie sa stii despre ORL? Afla de aici!
Acei medicii care aleg sa se specializeze in ORL sunt capabili sa trateze acele boli si afectiuni ce tin de zona urechilor, nasului, gatului si a acelor structuri conexe ale capului si gatului. Daca mergi la un cabinet ORL sansele sunt ca tu sa suferi de o anumita boala sau afectiune ce tine de zonel [...]
Fara imagine
7 avantaje pe care le ofera transportul aerian de marfuri
Cateva informatii generale legate de transportul aerian de marfuri Transportul aerian de marfuri cuprinde toate operatiunile legate de marfurile de comert atat intern, cat si interinational, pentru livarea acestora la destinatia in cele mai bune contii. Procesul acesta include atat incarcarea si derularea efectiv [...]
Fara imagine
Doamenlor mergeti si faceti un test Papanicolau pentru mentinerea sanatatii dumneavoastra
Testul Papanicolau este o procedura prin care se poate depista cancerul de col uterin. Acesta poate depista prezenta celulelor pre-canceroase sau canceroase aflate in colul uterin. Aceasta procedura se face in cadrul biroului medicului ginecolog. Desi poate fi usor inconfortabil, este recomandat sa va faceti ac [...]
Fara imagine
Constructorii recomanda teava rotunda trasa de la Mesteru Manole
Teava rotunda trasa de la Mesteru Manole este un material metalurgic de constructii, cu un foarte mare success in acest domeniu. Acest lucru se datoreaza in primul rand datorita caracteristicilor unice ale acestui material, iar in al doilea rand, datorita utilizarilor variate pe care teava rotunda trasa le permite si [...]
Fara imagine
10% reducere la tabla neagra de la Mesteru Manole
In aceasta perioada, de pe site-ul magazinul online Mesteru Manole puteti cumpara tabla neagra redusa cu 10%. Daca doriti sa cumparati tabla neagra de calitate si sa beneficiati de aceasta reducere intrati acum pe site. Toate produsele de la Mesteru Manole indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si sunt [...]
Date de contact Constructii
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Constructii

Firma Constructii
are 5344 afisari
© Constructii » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
BCA – este sau nu o alegere eficienta?
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site