infoFIRME

P & A CROWN COIN SRL

Cum poti obtine Bitcoin

Bitcoin, moneda electronica ce a revolutionat piata financiara si a zdruncinat bazele ce pareau atat de solide ale monedei emisa de catre stat, este tot mai tranzactionata si mai cautata la nivel mondial.

Fiind electronica, moneda Bitcoin nu se regaseste in format fizic, fiind disponibila numai in format digital, in portofele digitale si poate fi obtinuta si folosita doar cu ajutorul internetului.
Cum putem obtine Bitcoin?


Minerit. O moneda Bitcoin este generata de un sistem foarte complex ce se bazeaza pe calcule matematice extrem de complicate, realizate de computere cu o putere foarte mare. Fiind totul la superlativ, aceasta operatiune presupune o tehnica avansata, ce nu mai este la indemana oricui. Daca la inceput acest proces numit „minerit” era relativ rapid si ducea la profituri frumusele, azi micii „mineri” nu mai au sanse de castig real, deoarece costurile cu echipamentele si energia electrica depasesc de multe ori sansele de castig.


Prin cumparare. Cea mai simpla metoda de a obtine Bitcoin este prin cumparare. Bitcoin este o moneda, o valuta, si poate fi tranzactionata asemenea oricarei alte valute fiat. Schimbul se face asadar la un Bitcoin Exchange, unde se face paritatea intre Bitcoin si valuta cu care se cumpara (lei, dolari, euro, etc.). Pentru a putea cumpara monede BTC este nevoie doar de un portofel Bitcoin si de un cont bancar din care sa se faca plata. Partea buna este ca nu trebuie cumparata o moneda Bitcoin, ci se pot cumpara si subunitati.


Prin vanzarea de bunuri sau servicii. Fiind vorba tot de bani, metodele de castigare a banilor fiat se aplica si in cazul Bitcoinilor. Asadar, poti vinde produsele sau serviciile tale sau ale firmei tale in schimbul bitcoinilor, poti vinde proprietati imobiliare, masini, opere de arta, adica orice se poate vinde, acceptand ca metoda de plata Bitcoin si nu lei sau euro.P & A CROWN COIN SRL va recomanda:

Fara imagine
Cum se utilizeaza bitcoin
Despre Bitcoin s-au spus multe, fiecare incercand sa atraga atentia intr-un fel sau altul asupra acestei noi metode de plata. Au aparut astfel multe mituri, unele care ii confera acestei monede electronice o aura de infailibilitate, altele care o transforma intr-o unealta menita sa ii jefuiasca [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma P & A CROWN COIN SRL
are 652 afisari
© P & A CROWN COIN SRL » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Cum poti obtine Bitcoin
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site