infoFIRME

Constructii

Ce trebuie sa stii despre ORL? Afla de aici!

Acei medicii care aleg sa se specializeze in ORL sunt capabili sa trateze acele boli si afectiuni ce tin de zona urechilor, nasului, gatului si a acelor structuri conexe ale capului si gatului.

orl

Daca mergi la un cabinet ORL sansele sunt ca tu sa suferi de o anumita boala sau afectiune ce tine de zonele mentionate anteriorIn urma unei consultatii amananutine doctorul iti va putea pune un diagnostic ca mai apoi sa incepi un tratament. Acele zone ale corpului ce tin de specialitatea ORL sunt:

Urechile – exista o serie de motive pentru care anumiti pacienti pot ajunge la pierderea auzului. Dar specilitatea ORL nu se ocupa doar de tratamentul pentru aceasta afectiuni, ci si de infectiile urechilor, tulburarilor de echilibru, afectiuni ale nervilor cranieni, etc.

Nasul – din nefericire studiile arata ca pana la 35 de milioane de persoane ajung sa dezvolte sinuzita cronica in fiecare an. Astfel ca majoritatea pacientilor care isi dau seama ca sufera de o afectiune a nasului sunt diagnosticati cu sinuzita cronica. Printre competentele primare ale mediciilor specialisti in acest domeniu, se numara si ingrijirea cavitatii nazale si a sinusurilor. Printre alte probleme se numara si alergiile, tulburarile de miros, obstructiile nazele, polipi, etc.

Gatlejul – aceasta zona este foarte importanta caci de ea tin comunicarea si ingerarea meselor. In cadrul unui cabinet ORL se pot diagnostica boli ce tin de gat, laringe si tractul aero-digestiv superior sau al esofagului. Printre problemele ce se pot descoperi se numara si tulburarile de voce si inghitire.

Capul si gatul – aceasta zona include anumite functii vitale pentru organism cum ar vederea, mirosul auzul si nu, in cele din urma, aspectul fetei. Medicii sunt instruiti sa trateze infectiile, tumorile benigne si maligne, traumele facile si deformarile fetei. Este important de stiut ca in cadrul acestei specialitati se pot trata afectiunile atat prin chirurgie plastica, cat si prin chirurgie reconstructiva.

Daca observi anumite simptome in zonele mentionate anterior, nu eziata sa iti faci o programare la un cabinet ORL.

Ce domenii de expertiza se pot intalni in cadrul specialitatii ORL?Printre domenile de expertiza din cadrul ORL se pot aminti urmatoarele:

Alergiile – alergiile sunt destule de comune si pot afecta o gama larga de persoane. Din fericere exista o serie de tratamente ce pot ajuta la inlaturarea lor sau cel putin la diminuarea acestora.
Chirurgie reconstructiva – aici se includ rinoplastia, liftingul fetei, tratamentul impotriva pierderii parului, etc.

Laringologia – in cadrul acestui domeniu se pot trata problemele de voce si inghitire.

Rinologia – include afectiunile nasului si a sinusurilor.

Constructii va recomanda:

Fara imagine
Doamenlor mergeti si faceti un test Papanicolau pentru mentinerea sanatatii dumneavoastra
Testul Papanicolau este o procedura prin care se poate depista cancerul de col uterin. Acesta poate depista prezenta celulelor pre-canceroase sau canceroase aflate in colul uterin. Aceasta procedura se face in cadrul biroului medicului ginecolog. Desi poate fi usor inconfortabil, este recomandat sa va faceti ac [...]
Fara imagine
BCA – este sau nu o alegere eficienta?
Materialul cunoscut sub numele de BCA se realizeaza din agregate fine, ciment si un agent de diltare care determina cresterea amestecului proaspat. In opinia mea puteti compara acest proces, cu procesul de crestere a aluatului de paine. BCA-ul are in componenta sa 80% aer. Atunci cand este fabricat, BCA-ul est [...]
Fara imagine
Teava patrata in oferta online pe mesterumanole.ro
Ce este teava patrata si ce caracteristici are aceasta? Teava patrata este un material de constructii din gama celor metalice ce are o arie foarte variata si larga de utilizare in proiecte. Pe site-ul de materiale de constructii www.mesterumanole.ro puteti comanda online teava patrata pe care o gasiti sub for [...]
Fara imagine
Cum izoleaza mansarda cu vata minerala – sfat Mesteru Manole
Astazi, Mesteru Manole va ofera toate informatii cu privire la izolarea unei mansarde utilizand vata minerala. Mansarda este partea intr-o casa care sufera cele mai pierderi de caldura, deoarece este cea mai inalta parte dintr-o casa si deasupra ei nu se afla decat acoperisul care este mult mai subtire in [...]
Fara imagine
Cum poate fi plasa de gard pe mesterumanole.ro o solutie pentru design
Chiar daca in general plasa de gard de la Mesteru Manole este vazuta ca un material foarte practic ce isi indeplineste foarte bine scopul de a delimita anumite suprafete, aceasta poate fi insa si o solutie pentru a crea un design frumos in curte. Plasa de gard ofera si o serie de avantaje foarte importante care o fac [...]
Date de contact Constructii
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Constructii

Firma Constructii
are 6947 afisari
© Constructii » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Ce trebuie sa stii despre ORL? Afla de aici!
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site