infoFIRME

Andrei Cotarcea - Fotograf Nunta

Cu seriozitate si profesionalism va pun la dispozitie o gama larga de sevicii foto-video.

Andrei Cotarcea - Fotograf Nunta

Bun gasit! Eu sunt Andrei. Vreau sa va spun cateva cuvinte despre ceea ce fac. Pot incepe prin a va spune ca sunt fotograf de nunta, dar mie imi place sa cred ca voi deveni, mai de graba prietenul vostru, in urma acestei colaborari.

Stilul care ma defineste pe mine in fotografia de eveniment imbina o abordare moderna cu o prezenta discreta pe tot parcursul evenimentului, dar care lasa loc de mici "intervenții" atunci cand e nevoie.

Trebuie sa recunosc ca nu prea imi place sa vorbesc despre mine si nici talentat la scris nu sunt dar daca va ganditi sa petreceti una din cele mai importante zile din viata voastra alaturi de mine, ar fi foarte important sa ne cunoastem. Sunt pasionat de fotografie in general si de fotografia de eveniment in special si pe langă experienČ›a pe care o am, pun foarte mare pasiune ca totul sa iasa foarte bine. Mi-am dorit dintotdeauna sa devin fotograf, iar aceasta pasiune pot spune ca m-a ajutat sa privesc lumea cu alti ochi. Imi plac oamenii, imi plac chipurile lor si mai ales imi place sa-i ajut sa retraiasca clipele minunate din viata lor prin fotografiile mele.

Contactati-ma pe email sau telefonic pentru a stabili o intalnire ce va deveni cu siguranta nu doar inceputul unei bune colaborari, ci chiar al unei frumoase prietenii.

http://www.andreicotarcea.ro

Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma Andrei Cotarcea - Fotograf Nunta
are 984 afisari
© Andrei Cotarcea - Fotograf Nunta » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Andrei Cotarcea - Fotograf Nunta
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site