infoFIRME

Digital

Cursuri extracurriculare pentru scolari si prescolari

Există printre părinții din România o adevărată modă în a căuta cu febrilitate cele mai bune cursuri pentru copiii lor, pe care prichindeii de vârstă școlară sau preșcolară să le urmeze în timpul liber și așa puțin pe care îl au.
Cursuri de pian ori cursuri de chitara pentru cei mai măricei, cursuri de balet sau de limbi străine pentru cei de grădiniță. Iată doar câteva exemple în trend.

Dacă aceste activități sunt efectuate cu plăcere de către copii nu e nicio tragedie că ei renunță la orele de joacă și socializare cu prietenii din fața blocului, dar dacă ele le sunt impuse de către părinți și bunici lucrurile se schimbă radical.
Sub nicio formă nu este indicat, pedagogic vorbind, să împingem un copil să urmeze o activitate extrașcolară care nu îi place, sub pretextul că părinții lui nu au avut șansa de a urma un anume curs pe când erau ei mici.

Da, cursurile de desen, de karate sau apreciatele cursuri teatru copii sunt fantastice, dar ele trebuie să fie cerute expres de către micuțul în cauză, eventual în urma unei discuții cu părinții și bunicii lui.

Dacă copilul vrea să urmeze o asemenea activitate este bine ca adulții să îl susțină necondiționat, să îl încurajeze în momentele dificile când poate ar vrea să renunțe, să îl însoțească la ore dacă este vorba de un preșcolar sau un elev de vârstă mică.

În funcție de personalitatea prichindelului sigur există un curs care i se potrivește cu adevărat ori poate chiar mai multe.
Ele pot ca să fie înrudite (curs de dans sportiv și de balet, spre exemplu) ori total diferite (curs de chitară și curs de orientare turistică).
Cu o bună gestionare a timpului efectuată de către adulți, cel mic va putea să facă tot ceea ce îi place, fără însă a lăsa pe planul doi activitatea școlară.

În materie de activități artistice, școlile particulare oferă pentru copii o multitudine de cursuri atractive.
Se poate învăța în cadrul lor cântatul la un instrument (pian, vioară, chitară) sau tehnica vocală.
La atelierele de de teatru pentru copii participanții își dezvoltă talentul de a improviza, învață tehnici inedite de a cunoaște lumea și oamenii prin rolurile pe care le joacă în cadrul unor mici scenete.

În plus, teatrul se descoperă în prima fază prin mici joculețe de coordonare a mișcărilor, de atenție, dicție, de lucru individual și în echipă. Iată de ce mulți copii își doresc să devină artiști, pentru că se simt excelent în cadrul unui curs unde își pot dezvolta creativitatea și vor putea să învețe lucruri interesante care le vor folosi cu certitudine pe parcursul întregii vieți.

Așadar, dacă copilul tău e atras de un curs de inițiere în arta teatrală, spre exemplu, nu ezita și înscrie-l cu încredere la unul organizat într-un centrul cu notorietate, specializat în oferirea de asemenea activități extrașcolare pentru cei mici.

Digital va recomanda:

Fara imagine
Cum intretii corect bateria auto in sezonul rece?
Suntem in plin sezon rece si chiar daca pana de curand ninsorile si gerul ne-au cam ocolit, aceasta stare de lucruri este pe cale sa se schimbe si cu siguranta vom avea parte de temperaturi din ce in ce mai scazute, lucru firesc si deloc surprinzator pentru aceasta perioada. De aceea, frigul si caderile de zapada nu [...]
Fara imagine
De ce merita inca sa investesti in Bitcoin
Probabil ati auzit multe persoane, in ultimul timp, care jubilau sau erau suparate din cauza scaderii valorii Bitcoin, valoare care ulterior avea sa creasca din nou. Chiar daca aveti doar putine cunostinte despre piata criptomonedelor, cel mai probabil ati ramas cu ideea ca aceste monedele virtuale, cum ar fi Bitcon, [...]
Fara imagine
3 povesti adevarate pe care nu le stiai despre ceasuri
1.Ceasurile de mana au fost concepute pentru femei Primul ceas de mana a fost realizat pentru contesa Koscowicz din Ungaria de catre producatorul Patek Philippe din Elvetia, in 1868. Prins la incheietura mainii cu ajutorul unei panglici, acesta era conceput mai mult ca o bijuterie si nu era pe gustul domnilor ca [...]
Fara imagine
Cum intretii aparatul de aer conditionat
Filtrele, bobinele si aripioarele aparatului de aer conditionat necesita o intretinere permanenta pentru ca unitatea sa functioneze eficient pe parcursul anilor. Daca nu ai grija de aparatul de aer conditionat, performantele acestuia vor scadea constant, in timp ce consumul de energie creste in mod constant. I [...]
Fara imagine
Infiinteaza un centru de colectare deseuri la tara si poti primi sprijin nerambursabil de 50.000 de euro!
Antreprenorii interesati sa realizeze in mediul rural o investitie care sa beneficieze de fonduri europene au la dispozitie o diversitate de domenii de acitvitate, avand posibilitatea sa-si depuna proiectele in aceasta perioada in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR). Astfel, pot opta pentru una [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma Digital
are 6752 afisari
© Digital » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Cursuri extracurriculare pentru scolari si prescolari
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site