infoFIRME

Digital

Solutiile ERP sunt potrivite pentru orice firma?

Există mai multe avantaje pentru afacerea dumneavoastră dacă ați decis ca să apelați la soluții ERP de ultimă generație.

Un software de planificare a resurselor întreprinderii, denumit pe scurt ERP, este un ansamblu de aplicații personalizate care dau posibilitatea unei companii să integreze și să gestioneze procesele interne cele mai importante cu o eficiență sporită.

Un sistem ERP este în măsură ca să îmbunătățească derularea afacerii atât în momentul actual, cât și în anii ce vor urma, deoarece se poate actualiza ulterior achiziționării.

Este mai bine să cumpărați un ansamblu de aplicații reunite sub umbrela aceluiași software, decât să vă procurați separat diverse soluții de finanțare a activității companiei.

În orice caz, rentabilitatea investiției depinde de necesitatea obiectivă pe care o aveți în ceea ce privește planificarea resurselor interne de care dispune firma.

Specialiștii consideră că soluțiile cele mai bune sunt acelea care întrunesc cerințele actuale și de viitor apropiat ale clienților soluțiilor ERP.


În general, firmele, vor să achiziționeze soluții pentru raționalizarea operațiunilor interne, deși un sistem de acest tip poate ca să aibă multiple funcționalități, unele dintre ele complet inutile pentru o companie. 

Cea mai bună idee ar fi ca să se apeleze la un consultant extern, care poate să ajute cel mai bine atât la selectarea, poate chiar și la implementarea softului respectiv.

Chiar dacă compania potențial clientă are informaticieni angajați, s-ar putea ca aceștia să nu se priceapă chiar atât de bine la sistemele ERP sau, pur și simplu, copleșiți de sarcinile zilnice, să nu aibă suficient timp la dispoziție pentru a se ocupa și de această problemă delicată.

Un specialist în solutii ERP poate înțelege mai bine și recomanda conducerii companiei exact acele aplicații de care aceasta chiar are nevoie.

Cu toate acestea, dacă o firmă are și o echipă de IT experimentată, este absolut obligatoriu ca să se apeleze și la cunoștințele lor în domeniu, măcar în faza finală premergătoare procurării sistemului, deoarece sunt cei mai interesați ca achiziția ce se va face să fie una rentabilă, să se potrivească exact nevoilor concrete ale companiei.

Cel mai indicat ar fi ca reprezentanți ai companiei să participe la teste, la demonstrații live în care să vadă clar cum funcționează acest sistem înainte de a semna un contract pe o perioadă mai îndelungată cu o firmă furnizoare de soluții ERP.

Aceia care nu fac așa, după implementare s-ar putea să își dea seama că au irosit resurse financiare degeaba, pentru că nu îi ajută prea mult la eficientizarea activității economice desfășurate.

Dacă ați decis că aveți nevoie într-adevăr de un sistem ERP urmează apoi faza în care trebuie să faceți o listă scurtă de furnizori de soluții.

Analizați pe îndelete ofertele, notorietatea pe care firmele din domeniu o au, deoarece va trebui să stabiliți o relație de colaborare pe termen mediu și lung cu aceia de la care cumpărați sistemul ERP, inclusiv cu serviciul clienți și serviciul tehnic al agenției respective.
Digital va recomanda:

Fara imagine
O nunta la cort promisiunea unei petreceri reusite!
Foarte la modă și în țara noastră, recepțiile de nuntă desfășurate în aer liber au ajuns să fie extrem bine de apreciate de către participanți, deoarece aceștia se simt mai liberi, nu încorsetați precum ar fi fost la o nuntă ce se desfășoară într-o sală de restaurant banală, [...]
Fara imagine
Care sunt avantajele achizitionarii unui hoverboard?
Ai intalnit frecvent, fie pe strada, fie pe aleile parcurilor, in cladiri cu spatii ample si in multe alte diverse locuri, pe acei adepti ai acelui transport vazut ca o alternativa la cel clasic si cu siguranta ai remarcat placerea cu care manevrau un hoverboard, o trotineta electrica,un penny board sau un hoverkart, [...]
Fara imagine
Penny board-uri ieftine pentru colectia ta!
De ce sa-ti cumperi un gadget penny board de la MonkeyBoard.ro ? Pur si simplu pentru ca merita! Probabil ca stiti deja: o penny board este o placa ceva mai micuta decat un skateboard, dar mult mai nostima. Evident, daca vreti ca sa faceti tot soiul de figuri acrobatice, nu este exact ce va trebuie, dar p [...]
Fara imagine
Externalizarea serviciilor de protectia muncii scade cheltuielile agentilor economici
Protectia muncii este extrem de importantă în țara noastră, unde zicerea populară: „Merge și așa!” e la putere. Tocmai de aceea, orice antreprenor român este obligat prin lege ca să asigure organizarea activităților din cadrul firmei sale în așa fel încât să evite pe cât posibil [...]
Fara imagine
Cizme frumoase pentru iarna 2017 - 2018
Pentru a infrunta cu succes frigul iernii este bine ca sa alegeti niste perechi de incaltaminte potrivite, care nu doar sa arate senzational ca aspect, dar si sa fie comode si calduroase in egala masura. 
Magazinele online sunt pline de propuneri pentru femeile ce isi doresc cizme din piele naturala sau ghete [...]
Date de contact Digital
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Digital

Firma Digital
are 3991 afisari
© Digital » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Solutiile ERP sunt potrivite pentru orice firma?
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site