infoFIRME

Digital

Solutiile ERP sunt potrivite pentru orice firma?

Există mai multe avantaje pentru afacerea dumneavoastră dacă ați decis ca să apelați la soluții ERP de ultimă generație.

Un software de planificare a resurselor întreprinderii, denumit pe scurt ERP, este un ansamblu de aplicații personalizate care dau posibilitatea unei companii să integreze și să gestioneze procesele interne cele mai importante cu o eficiență sporită.

Un sistem ERP este în măsură ca să îmbunătățească derularea afacerii atât în momentul actual, cât și în anii ce vor urma, deoarece se poate actualiza ulterior achiziționării.

Este mai bine să cumpărați un ansamblu de aplicații reunite sub umbrela aceluiași software, decât să vă procurați separat diverse soluții de finanțare a activității companiei.

În orice caz, rentabilitatea investiției depinde de necesitatea obiectivă pe care o aveți în ceea ce privește planificarea resurselor interne de care dispune firma.

Specialiștii consideră că soluțiile cele mai bune sunt acelea care întrunesc cerințele actuale și de viitor apropiat ale clienților soluțiilor ERP.


În general, firmele, vor să achiziționeze soluții pentru raționalizarea operațiunilor interne, deși un sistem de acest tip poate ca să aibă multiple funcționalități, unele dintre ele complet inutile pentru o companie. 

Cea mai bună idee ar fi ca să se apeleze la un consultant extern, care poate să ajute cel mai bine atât la selectarea, poate chiar și la implementarea softului respectiv.

Chiar dacă compania potențial clientă are informaticieni angajați, s-ar putea ca aceștia să nu se priceapă chiar atât de bine la sistemele ERP sau, pur și simplu, copleșiți de sarcinile zilnice, să nu aibă suficient timp la dispoziție pentru a se ocupa și de această problemă delicată.

Un specialist în solutii ERP poate înțelege mai bine și recomanda conducerii companiei exact acele aplicații de care aceasta chiar are nevoie.

Cu toate acestea, dacă o firmă are și o echipă de IT experimentată, este absolut obligatoriu ca să se apeleze și la cunoștințele lor în domeniu, măcar în faza finală premergătoare procurării sistemului, deoarece sunt cei mai interesați ca achiziția ce se va face să fie una rentabilă, să se potrivească exact nevoilor concrete ale companiei.

Cel mai indicat ar fi ca reprezentanți ai companiei să participe la teste, la demonstrații live în care să vadă clar cum funcționează acest sistem înainte de a semna un contract pe o perioadă mai îndelungată cu o firmă furnizoare de soluții ERP.

Aceia care nu fac așa, după implementare s-ar putea să își dea seama că au irosit resurse financiare degeaba, pentru că nu îi ajută prea mult la eficientizarea activității economice desfășurate.

Dacă ați decis că aveți nevoie într-adevăr de un sistem ERP urmează apoi faza în care trebuie să faceți o listă scurtă de furnizori de soluții.

Analizați pe îndelete ofertele, notorietatea pe care firmele din domeniu o au, deoarece va trebui să stabiliți o relație de colaborare pe termen mediu și lung cu aceia de la care cumpărați sistemul ERP, inclusiv cu serviciul clienți și serviciul tehnic al agenției respective.
Digital va recomanda:

Fara imagine
Reducerile de sarbatori, motiv de improspatare a dressing-ului
Cu totii suntem in aceasta perioada cuprinsi de febra pregatirilor specifice sarbatorilor de iarna, fiecare dorindu-si ca atat petrecerie de Craciun , cat si cea prilejuita de Anul Nou sa fie cat mai reusite si sa ne aduca surprize de neuitat. Bineinteles, este vorba despre goana dupa cadouri pentru cei dragi, [...]
Fara imagine
De ce oamenii inteligenti cumpara inele de logodna si verighete online?
Explozia fenomenală a cumpărăturilor online din România schimbă treptat obiceiurile oamenilor chiar și în materie de achiziții de produse mai speciale, precum sunt feluritele modele de inele de logodna sau verighete. Mai greoi un pic, acest trend este în continuă creștere, pe măsură ce tinerel [...]
Fara imagine
Mobilier modular pentru farmacii cu circuit inchis sau deschis
Producerea de mobilier farmacii se face de către firme experimentate, deoarece necesită o proiectare specială a acestuia și o atenție deosebită la execuția propriu-zisă, inclusiv la finisaje. Mobilierul și stațiile de lucru dintr-o farmacie ar trebui ca să fie modulare, să aibă acea [...]
Fara imagine
Pompa submersibila, un ajutor nepretuit in orice gospodarie
O gama variata de pompe submersibile din oțel inoxidabil este pusă la dispoziția celor interesați în magazinele online de specialitate. Aplicațiile pompelor submersibile sunt variate: de la pomparea lichidelor cu un grad mic de vâscozitate și de impurități solide (precum sunt acelea [...]
Fara imagine
Infiinteaza un centru de colectare deseuri la tara si poti primi sprijin nerambursabil de 50.000 de euro!
Antreprenorii interesati sa realizeze in mediul rural o investitie care sa beneficieze de fonduri europene au la dispozitie o diversitate de domenii de acitvitate, avand posibilitatea sa-si depuna proiectele in aceasta perioada in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR). Astfel, pot opta pentru una [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma Digital
are 6520 afisari
© Digital » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Solutiile ERP sunt potrivite pentru orice firma?
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site