infoFIRME

Digital

Folie extensibila cu rol de tavan fals pentru locuinte si firme

Amenajările interioare în care sunt integrate și tavane extensibile
au un grad mare de spectaculozitate, de aceea merită să vă gândiți și dvs. la montarea acestora în locuință sau la sediul firmei, dacă aveți în plan o renovare de amploare a spațiului realizată rapid.

Plafoanele false sunt realizate dintr-un material special extensibil care se pot întinde extrem de repede, în maxim jumătate de zi și nu necesită scoaterea pieselor de mobilier din încăperea respectivă, pentru că nu se produce moloz, precum s-ar întâmpla în cazul reabilitării clasice a unui tavan original de către o echipa de zidari.

Muncitorii care execută întinderea acestei folii de PVC se cunosc sub denumirea de generică de plafonieri (instalatori de tavane stretch) în unele țări occidentale. Ei sunt solicitați destul de des de către proprietarii de imobile rezidențiale, dar mai ales de administratorii unităților de tip HoReca, centrelor de beauty, piscinelor publice acoperite, pentru că la final incintele unde sunt montate tavanele mobile arată senzațional.

Plafonul fals pur și simplu este o folie cu proprietăți speciale care se încălzește până la 50 - 70 grade Celsius, ca să capete elasticitate, apoi se fixează pe profile atașate de pereți, în partea superioară a acestora. Întinderea foarte bună a foliei respective se menține după ce aceasta se răcește, așa încât un ochi neavizat cu greu își poate da seama că nu este un plafon real, ci unul fals, mai ales dacă are și un efect mat, de tavan vopsit cu vopsea lavabilă.

În prezent, folia stretch cu rol de tavan este și mai dificil de sesizat, deoarece există în comerț vopsea decorativă care are la rândul ei diverse texturi speciale.

Clar nu mai e la modă tavanul dat cu var sau vopsea albă lavabilă, așa încât de ce să nu combinăm un plafon extensibil modern cu o vopsea decorativă care să personalizeze în chip fericit o incintă?

Tavanul de tip stretch este extrem de ofertant și datorită faptului că, fiind întins la o oarecare distanță de cel original, poate ca să camufleze cu succes sistemele de ventilație, firele de lumină, diversele crăpături sau denivelări inestetice.

Nu există plafon mai ușor de întreținut decât acesta: o lavetă din microfibră, o soluție specială care nu atacă folia și gata, e ca nou.

Un metru pătrat dintr-o astfel de folie are în medie 240 de grame, ceea ce înseamna că un tavan stretch de 4 x 5 metri, cam cât are un plafon la o cameră normală în țara noastră, cântărește 20 x 240 grame, adică 4,8 kg.

Aceasta în condițiile în care este ignifug, impermeabil și se pretează la montarea de lămpi, detectoare de incendii, orificii de ventilație.

De la Apollon Design puteți comanda asemenea folii extensibile cu rol de plafon fals de la vestitul brand estonian Vecta. Pe site-ul firmei puteți vedea tipurile de produse din această gamă și să alegeți de aici ceea ce se potrivește cel mai bine pentru proiectele dvs. de design interior.

Digital va recomanda:

Fara imagine
Publicitatea online, principala cale de a-ti face cunoscute produsele si serviciile
Serviciile profesioniste oferite de o agentie de publicitate online nu pot să mai fie puse azi sub semnul întrebării, de ele beneficiind în egală măsură atât companiile mari, afacerile de familie și chiar freelancerii. Nu există o decizie mai bună pentru a obține vizibilitate pe termen mediu și lung, [...]
Fara imagine
Cat de importanta este apelarea la un service auto inainte de a cumpara o masina second hand?
Oricat ne-am dori, nu toata lumea isi permite sa-si achizitioneze o masina noua, sa devina primul ei proprietar, asta, bineinteles, din ratiuni financiare, pentru multi dintre noi inhamarea la un credit la banca pentru aceasta investitie serioasa fiind greu daca nu imposibil de suportat. Dar nu este cazul sa facem un [...]
Fara imagine
Pantofii din piele romanesti mereu la moda
Tot mai multi romani devin constienti de faptul ca o pereche de pantofi pe comanda din piele naturala reprezinta cea mai buna solutie pentru a face fata cu succes drumurilor zilnice pe jos in conditii de confort deosebit. 
In plus, o pereche de incaltaminte de buna calitate este si foarte eleganta, asa incat [...]
Fara imagine
Avantaje ale sistemelor digitale de supraveghere video pentru companii
Actualele sisteme de supraveghere video moderne reduc furturile, pierderile de mărfuri, vandalismul, deoarece captează și stochează mai multe imagini decât sistemele analogice, iar calitatea video oferită de ele este net superioară, pentru că au o claritate de înaltă definiție, unghiuri de vizualizare mai [...]
Fara imagine
O nunta la cort promisiunea unei petreceri reusite!
Foarte la modă și în țara noastră, recepțiile de nuntă desfășurate în aer liber au ajuns să fie extrem bine de apreciate de către participanți, deoarece aceștia se simt mai liberi, nu încorsetați precum ar fi fost la o nuntă ce se desfășoară într-o sală de restaurant banală, [...]
Date de contact Digital
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Digital

Firma Digital
are 4887 afisari
© Digital » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Folie extensibila cu rol de tavan fals pentru locuinte si firme
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site