infoFIRME

Digital

Avantaje ale sistemelor digitale de supraveghere video pentru companii

Actualele sisteme de supraveghere video moderne reduc furturile, pierderile de mărfuri, vandalismul, deoarece captează și stochează mai multe imagini decât sistemele analogice, iar calitatea video oferită de ele este net superioară, pentru că au o claritate de înaltă definiție, unghiuri de vizualizare mai bune, redau detalii din teren care ar putea ca să fie altfel trecute cu vederea.

Împotriva persoanelor răufăcătoare ce vandalizează sediile de firmă și magazinele, aceste sisteme de pază electronice sunt excelente, deoarece la nevoie pot ca să dea organelor de ordine imagini foarte bune, ce ar putea fi folosite cu succes în faza de urmărire penală pentru identificarea infractorilor.

În afară de asta, au și un pronunțat rol preventiv, deoarece descurajează pe aceia ce ar vrea să facă fapte rele. 

Sistemele digitale de supraveghere video pot ca să fie instalate mai ușor decât cele analogice, deoarece este vorba de mai puțin echipament spre deosebire de cele analogice care au nevoie de cabluri și personal specializat pentru montare. 

Fluxurile de imagini preluate din orice locație se pot stoca mai simplu deoarece se pot comprima ușor în diverse formate uzuale.

Monitorizare obiectivelor supravegheate prin sisteme de pază digitală au marele avantaj că permite proprietarilor să vizioneze live imaginile ce îi interesează chiar de la distanță, pe telefon sau tabletă, în timp ce sunt concomitent stocate pentru a fi folosite dacă se va ivi necesitatea mai târziu.

Un sistem de supraveghere video digital are un raport cost/eficiență mult mai ridicat decât unul analogic, deoarece este mai simplu, având mai puține componente fizice de instalat și permite obținerea de imagini calitativ superioare din punct de vedere tehnic, luate din unghiuri mai bune.
Obiectivul va fi supravegheat așadar mai bine, chiar dacă numărul de camere va fi redus.

Ulterior, dacă se va ivi nevoia, se pot adăuga camere suplimentare, deoarece vor fi extrem de simplu de instalat, nefiind nevoie de cablurile agasante pe care le necesită camerele echipamentelor de tip analogic.

1CCTV.ro este site-ul companiei Net Trading SRL – importator de sisteme de securitate încă din 1997.

De aici puteți comanda cele mai bune sisteme video pentru protejarea afacerii dvs., inclusiv digitale, nu doar analogice, deoarece firma are o foarte mare experiență în domeniul oferirii de echipamente performante pentru protecția și paza proprietăților business sau rezidențiale.

Oferta include o gamă largă de produse specifice, de la branduri cunoscute, la niște prețuri excelente.

Transportul la comenzi peste 1000 RON este gratuit, iar experiența de shopping pe care o veți avea aici va fi una memorabilă.

Digital va recomanda:

Fara imagine
Munceste si calatoreste in locuri de vis accesand programele work and travel si internship!
Este vremea vacanțelor și poate că visezi la o călătorie peste Ocean sau chiar la o ședere mai îndelungata într-o țară europeană familiară. Compania Students Experience vine în întâmpinarea dorințelor studenților și a tinerilor absolvenți cu niște ofer [...]
Fara imagine
Cum intretii aparatul de aer conditionat
Filtrele, bobinele si aripioarele aparatului de aer conditionat necesita o intretinere permanenta pentru ca unitatea sa functioneze eficient pe parcursul anilor. Daca nu ai grija de aparatul de aer conditionat, performantele acestuia vor scadea constant, in timp ce consumul de energie creste in mod constant. I [...]
Fara imagine
Externalizarea serviciilor de protectia muncii scade cheltuielile agentilor economici
Protectia muncii este extrem de importantă în țara noastră, unde zicerea populară: „Merge și așa!” e la putere. Tocmai de aceea, orice antreprenor român este obligat prin lege ca să asigure organizarea activităților din cadrul firmei sale în așa fel încât să evite pe cât posibil [...]
Fara imagine
Jobul momentului - Angajarea pentru videochat
Daca tot ceea ce iti doresti este sa nu mai duci grija banilor, daca esti casnica sau doresti sa urmezi o facultate,dar nu ai banii necesari sau doar te-ai saturat sa lucrezi zilnic pentru altii, pe un salariu de nimic, este momentul sa cauti avantajele unei angajari videochat. Inca de la inceput trebu [...]
Fara imagine
07Handyman: Sapte semne ca ai nevoie urgent de un electrician
Cand vine vorba despre electricitate nu poti lasa lucrurile la intamplare. O defectiune minora poate provoca in scurt timp probleme majore. Iata opt semne care ar trebui sa te puna pe ganduri in ceea ce priveste problemele legate de electricitate din casa ta si care ar trebui sa te faca sa apelezi urgent la un [...]
Date de contact Digital
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Digital

Firma Digital
are 5630 afisari
© Digital » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Avantaje ale sistemelor digitale de supraveghere video pentru companii
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site