infoFIRME

Digital

Avantaje ale sistemelor digitale de supraveghere video pentru companii

Actualele sisteme de supraveghere video moderne reduc furturile, pierderile de mărfuri, vandalismul, deoarece captează și stochează mai multe imagini decât sistemele analogice, iar calitatea video oferită de ele este net superioară, pentru că au o claritate de înaltă definiție, unghiuri de vizualizare mai bune, redau detalii din teren care ar putea ca să fie altfel trecute cu vederea.

Împotriva persoanelor răufăcătoare ce vandalizează sediile de firmă și magazinele, aceste sisteme de pază electronice sunt excelente, deoarece la nevoie pot ca să dea organelor de ordine imagini foarte bune, ce ar putea fi folosite cu succes în faza de urmărire penală pentru identificarea infractorilor.

În afară de asta, au și un pronunțat rol preventiv, deoarece descurajează pe aceia ce ar vrea să facă fapte rele. 

Sistemele digitale de supraveghere video pot ca să fie instalate mai ușor decât cele analogice, deoarece este vorba de mai puțin echipament spre deosebire de cele analogice care au nevoie de cabluri și personal specializat pentru montare. 

Fluxurile de imagini preluate din orice locație se pot stoca mai simplu deoarece se pot comprima ușor în diverse formate uzuale.

Monitorizare obiectivelor supravegheate prin sisteme de pază digitală au marele avantaj că permite proprietarilor să vizioneze live imaginile ce îi interesează chiar de la distanță, pe telefon sau tabletă, în timp ce sunt concomitent stocate pentru a fi folosite dacă se va ivi necesitatea mai târziu.

Un sistem de supraveghere video digital are un raport cost/eficiență mult mai ridicat decât unul analogic, deoarece este mai simplu, având mai puține componente fizice de instalat și permite obținerea de imagini calitativ superioare din punct de vedere tehnic, luate din unghiuri mai bune.
Obiectivul va fi supravegheat așadar mai bine, chiar dacă numărul de camere va fi redus.

Ulterior, dacă se va ivi nevoia, se pot adăuga camere suplimentare, deoarece vor fi extrem de simplu de instalat, nefiind nevoie de cablurile agasante pe care le necesită camerele echipamentelor de tip analogic.

1CCTV.ro este site-ul companiei Net Trading SRL – importator de sisteme de securitate încă din 1997.

De aici puteți comanda cele mai bune sisteme video pentru protejarea afacerii dvs., inclusiv digitale, nu doar analogice, deoarece firma are o foarte mare experiență în domeniul oferirii de echipamente performante pentru protecția și paza proprietăților business sau rezidențiale.

Oferta include o gamă largă de produse specifice, de la branduri cunoscute, la niște prețuri excelente.

Transportul la comenzi peste 1000 RON este gratuit, iar experiența de shopping pe care o veți avea aici va fi una memorabilă.

Digital va recomanda:

Fara imagine
Solutiile ERP sunt potrivite pentru orice firma?
Există mai multe avantaje pentru afacerea dumneavoastră dacă ați decis ca să apelați la soluții ERP de ultimă generație. Un software de planificare a resurselor întreprinderii, denumit pe scurt ERP, este un ansamblu de aplicații personalizate care dau posibilitatea unei companii să [...]
Fara imagine
5 lucruri pe care le inveti la cursurile de gastronomie
Indiferent daca gatiti de ani de zile sau sunteti doar la inceput, un curs de gastronomie ofera beneficii pentru orice bucatar, indiferent cat de priceput este. Daca vreti sa va dezvoltati abilitati in bucatarie sau aveti nevoie de inspiratie pentru a pregati o cina speciala, inscrierea la un curs de gatit este o [...]
Fara imagine
Corturi speciale pentru evenimente private si corporate
Se infiinteaza tot mai multe firme ce ofera servicii de inchirieri corturi evenimente, pe măsura ce oamenii s-au convins ca este o solutie foarte buna, ieftina si de efect, pentru organizarea unei petreceri de nunta, botez, zi onomastice sau chiar a unei agape prietenesti. Se pot alege diverse modele de corturi [...]
Fara imagine
Implicarea parintilor in pregatirile pentru serbare, decisiva pentru increderea copilului pe scena
Chiar daca unii le vad ca pe o joaca de copil, serbarile de la gradinita sunt printre cele mai serioase lucruri pentru prichindei, care au in aceste ocazii o serie intreaga de sarcini de indeplinit, poate primele menite sa ii responsabilizeze din sirul lung care vor urma de-a lungul timpului, pana la maturizarea lor. [...]
Fara imagine
Publicitatea online, principala cale de a-ti face cunoscute produsele si serviciile
Serviciile profesioniste oferite de o agentie de publicitate online nu pot să mai fie puse azi sub semnul întrebării, de ele beneficiind în egală măsură atât companiile mari, afacerile de familie și chiar freelancerii. Nu există o decizie mai bună pentru a obține vizibilitate pe termen mediu și lung, [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma Digital
are 6519 afisari
© Digital » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Avantaje ale sistemelor digitale de supraveghere video pentru companii
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site