infoFIRME

Digital

Avantaje ale sistemelor digitale de supraveghere video pentru companii

Actualele sisteme de supraveghere video moderne reduc furturile, pierderile de mărfuri, vandalismul, deoarece captează și stochează mai multe imagini decât sistemele analogice, iar calitatea video oferită de ele este net superioară, pentru că au o claritate de înaltă definiție, unghiuri de vizualizare mai bune, redau detalii din teren care ar putea ca să fie altfel trecute cu vederea.

Împotriva persoanelor răufăcătoare ce vandalizează sediile de firmă și magazinele, aceste sisteme de pază electronice sunt excelente, deoarece la nevoie pot ca să dea organelor de ordine imagini foarte bune, ce ar putea fi folosite cu succes în faza de urmărire penală pentru identificarea infractorilor.

În afară de asta, au și un pronunțat rol preventiv, deoarece descurajează pe aceia ce ar vrea să facă fapte rele. 

Sistemele digitale de supraveghere video pot ca să fie instalate mai ușor decât cele analogice, deoarece este vorba de mai puțin echipament spre deosebire de cele analogice care au nevoie de cabluri și personal specializat pentru montare. 

Fluxurile de imagini preluate din orice locație se pot stoca mai simplu deoarece se pot comprima ușor în diverse formate uzuale.

Monitorizare obiectivelor supravegheate prin sisteme de pază digitală au marele avantaj că permite proprietarilor să vizioneze live imaginile ce îi interesează chiar de la distanță, pe telefon sau tabletă, în timp ce sunt concomitent stocate pentru a fi folosite dacă se va ivi necesitatea mai târziu.

Un sistem de supraveghere video digital are un raport cost/eficiență mult mai ridicat decât unul analogic, deoarece este mai simplu, având mai puține componente fizice de instalat și permite obținerea de imagini calitativ superioare din punct de vedere tehnic, luate din unghiuri mai bune.
Obiectivul va fi supravegheat așadar mai bine, chiar dacă numărul de camere va fi redus.

Ulterior, dacă se va ivi nevoia, se pot adăuga camere suplimentare, deoarece vor fi extrem de simplu de instalat, nefiind nevoie de cablurile agasante pe care le necesită camerele echipamentelor de tip analogic.

1CCTV.ro este site-ul companiei Net Trading SRL – importator de sisteme de securitate încă din 1997.

De aici puteți comanda cele mai bune sisteme video pentru protejarea afacerii dvs., inclusiv digitale, nu doar analogice, deoarece firma are o foarte mare experiență în domeniul oferirii de echipamente performante pentru protecția și paza proprietăților business sau rezidențiale.

Oferta include o gamă largă de produse specifice, de la branduri cunoscute, la niște prețuri excelente.

Transportul la comenzi peste 1000 RON este gratuit, iar experiența de shopping pe care o veți avea aici va fi una memorabilă.

Digital va recomanda:

Fara imagine
Avantajele si dezavantajele camerelor de supraveghere
Folosirea camerelor de supraveghere are atat avantaje, cat si dezavantaje, de aceea va trebui sa va ganditi cu atentie daca o astfel de camera va va ajuta sau nu. Imbunatatirile si inovatiile va pot aduce multe beneficii, insa la fel de bine, acestea va pot crea si unele probleme. Camerele de supraveghere pot fi [...]
Fara imagine
Beneficiile site-urilor de licitatii auto
Piata masinilor second hand include de ceva timp, si la noi, site-urile de licitatii online destinate dealerilor autorizati. Pentru ca aceste licitatii ofera autovehicule sigure, provenite de la detinatori de flote, companii de inchirieri auto si agentii de leasing, dealerii romani au posibilitatea sa achizitioneze [...]
Fara imagine
O nunta la cort promisiunea unei petreceri reusite!
Foarte la modă și în țara noastră, recepțiile de nuntă desfășurate în aer liber au ajuns să fie extrem bine de apreciate de către participanți, deoarece aceștia se simt mai liberi, nu încorsetați precum ar fi fost la o nuntă ce se desfășoară într-o sală de restaurant banală, [...]
Fara imagine
Mobilier modular pentru farmacii cu circuit inchis sau deschis
Producerea de mobilier farmacii se face de către firme experimentate, deoarece necesită o proiectare specială a acestuia și o atenție deosebită la execuția propriu-zisă, inclusiv la finisaje. Mobilierul și stațiile de lucru dintr-o farmacie ar trebui ca să fie modulare, să aibă acea [...]
Fara imagine
3 motive pentru a te indragosti de incaltamintea New Balance
Daca intrebi pe cei care poarta frecvent incaltaminte sport ce marca prefera, iti vor raspunde Adidas, Nike sau Jordan. Dincolo de aceste marci celebre, ar trebui totusi sa stiti ca exista si alte firme ale caror produse pot concura cu Nike si Adidas. Bineinteles, nu exista nicio indoiala ca la nivel international [...]
Date de contact Digital
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Digital

Firma Digital
are 3994 afisari
© Digital » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Avantaje ale sistemelor digitale de supraveghere video pentru companii
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site