infoFIRME

Digital

Avantaje ale sistemelor digitale de supraveghere video pentru companii

Actualele sisteme de supraveghere video moderne reduc furturile, pierderile de mărfuri, vandalismul, deoarece captează și stochează mai multe imagini decât sistemele analogice, iar calitatea video oferită de ele este net superioară, pentru că au o claritate de înaltă definiție, unghiuri de vizualizare mai bune, redau detalii din teren care ar putea ca să fie altfel trecute cu vederea.

Împotriva persoanelor răufăcătoare ce vandalizează sediile de firmă și magazinele, aceste sisteme de pază electronice sunt excelente, deoarece la nevoie pot ca să dea organelor de ordine imagini foarte bune, ce ar putea fi folosite cu succes în faza de urmărire penală pentru identificarea infractorilor.

În afară de asta, au și un pronunțat rol preventiv, deoarece descurajează pe aceia ce ar vrea să facă fapte rele. 

Sistemele digitale de supraveghere video pot ca să fie instalate mai ușor decât cele analogice, deoarece este vorba de mai puțin echipament spre deosebire de cele analogice care au nevoie de cabluri și personal specializat pentru montare. 

Fluxurile de imagini preluate din orice locație se pot stoca mai simplu deoarece se pot comprima ușor în diverse formate uzuale.

Monitorizare obiectivelor supravegheate prin sisteme de pază digitală au marele avantaj că permite proprietarilor să vizioneze live imaginile ce îi interesează chiar de la distanță, pe telefon sau tabletă, în timp ce sunt concomitent stocate pentru a fi folosite dacă se va ivi necesitatea mai târziu.

Un sistem de supraveghere video digital are un raport cost/eficiență mult mai ridicat decât unul analogic, deoarece este mai simplu, având mai puține componente fizice de instalat și permite obținerea de imagini calitativ superioare din punct de vedere tehnic, luate din unghiuri mai bune.
Obiectivul va fi supravegheat așadar mai bine, chiar dacă numărul de camere va fi redus.

Ulterior, dacă se va ivi nevoia, se pot adăuga camere suplimentare, deoarece vor fi extrem de simplu de instalat, nefiind nevoie de cablurile agasante pe care le necesită camerele echipamentelor de tip analogic.

1CCTV.ro este site-ul companiei Net Trading SRL – importator de sisteme de securitate încă din 1997.

De aici puteți comanda cele mai bune sisteme video pentru protejarea afacerii dvs., inclusiv digitale, nu doar analogice, deoarece firma are o foarte mare experiență în domeniul oferirii de echipamente performante pentru protecția și paza proprietăților business sau rezidențiale.

Oferta include o gamă largă de produse specifice, de la branduri cunoscute, la niște prețuri excelente.

Transportul la comenzi peste 1000 RON este gratuit, iar experiența de shopping pe care o veți avea aici va fi una memorabilă.

Digital va recomanda:

Fara imagine
Infiinteaza un centru de colectare deseuri la tara si poti primi sprijin nerambursabil de 50.000 de euro!
Antreprenorii interesati sa realizeze in mediul rural o investitie care sa beneficieze de fonduri europene au la dispozitie o diversitate de domenii de acitvitate, avand posibilitatea sa-si depuna proiectele in aceasta perioada in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR). Astfel, pot opta pentru una [...]
Fara imagine
Cabinele de dus din sticla va garanteaza intimitatea de care aveti nevoie si se gasesc online la preturi bune
Baia este camera din locuinta noastra unde avem nevoie in permanenta de intimitate si de relaxare. Dupa o zi grea la locul de munca un dus rapid si cateva minute petrecute in fata oglinzii pot rezolva ca prin minune toate problemele aparute intre timp. In locul cazilor clasice in baile moderne au aparut cabinele de [...]
Fara imagine
Penny board-uri ieftine pentru colectia ta!
De ce sa-ti cumperi un gadget penny board de la MonkeyBoard.ro ? Pur si simplu pentru ca merita! Probabil ca stiti deja: o penny board este o placa ceva mai micuta decat un skateboard, dar mult mai nostima. Evident, daca vreti ca sa faceti tot soiul de figuri acrobatice, nu este exact ce va trebuie, dar p [...]
Fara imagine
3 motive pentru a te indragosti de incaltamintea New Balance
Daca intrebi pe cei care poarta frecvent incaltaminte sport ce marca prefera, iti vor raspunde Adidas, Nike sau Jordan. Dincolo de aceste marci celebre, ar trebui totusi sa stiti ca exista si alte firme ale caror produse pot concura cu Nike si Adidas. Bineinteles, nu exista nicio indoiala ca la nivel international [...]
Fara imagine
Vrei sa inchiriezi o masina? Iata ce ar fi bine sa stii inainte sa o faci!
Daca ai masina in service sau nu detii una, poate ca te gandesti tot mai serios sa inchiriezi una. Fie pentru transport zilnic sau pentru a merge in calatorii de afaceri, cu prietenii sau familia, sunt o multime de firme de inchirieri auto in Otopeni si Bucuresti, care iti vin in ajutor cu modele variate, la preturi [...]
Date de contact Digital
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Digital

Firma Digital
are 4889 afisari
© Digital » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Avantaje ale sistemelor digitale de supraveghere video pentru companii
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site