infoFIRME

Digital

Mobilier modular pentru farmacii cu circuit inchis sau deschis

Producerea de mobilier farmacii se face de către firme experimentate, deoarece necesită o proiectare specială a acestuia și o atenție deosebită la execuția propriu-zisă, inclusiv la finisaje.

Mobilierul și stațiile de lucru dintr-o farmacie ar trebui ca să fie modulare, să aibă acea flexibilitate care să le permită integrarea lor cât mai armonioasă în locația unde vor fi montate.

Versatilitatea este cuvântul de ordine. Este nevoie de piese de mobilier care se pot transforma ușor la nevoie într-o stație de lucru, un birou, un laborator farmaceutic sau chiar într-o stație de recepție.

Regulile de bună practică farmaceutică, precum și Legea farmaciei sunt acelea care stabilesc condițiile de organizare a farmaciei (publice sau de spital) privind localul, echipamentul, personalul cât și activitatea care se desfășoară concret în aceste unități sanitare.

Există farmacii cu circuit închis în spitale, dar și farmacii cu circuit deschis amplasate în orașe și sate, care eliberează medicamente pe bază de numerar/pe card ca urmare a vânzării directe către populație pe bază de rețetă sau la solicitarea pacienților, cu emiterea de bonuri fiscale care justifică eliberarea produselor și intrarea de numerar în casă/cont.

Dotările unei farmacii diferă în funcție de tipul acesteia, de mărimea ei, de numărul de angajați, de specificul ei (pentru medicamente alopate, naturiste sau din ambele categorii).

Se pot comanda dulapuri de depozitare a produselor farmaceutice cu tehnologii silențioase de închidere, rafturi elegante particularizate, piese diverse de mobilier modular.

Compania LandScape Concept are o vechime de 13 ani ani în ceea ce privește producerea de mobilier farmacii, dar și mobilier birouri, industrial și rezidențial.

LandScapeConcept este în măsură ca să acopere întregul proces de proiectare, fabricație și implementare a soluțiilor complexe de mobilier farmacii, inclusiv service garanție și post-garanție.

Respectând cele mai înalte standarde de calitate, funcționalitate, aspect și ergonomie, se poate realiza mobilier farmacii de top la această companie, cu ajutorul unor echipamente și mașini ce utilizează tehnologii avansate. Materiale de calitate premium, meseriași foarte bine pregătiți profesional, iată ce oferă LandScapeConcept celor interesați în materie de dotări calitative la un preț competitiv pentru farmacii cu circuit închis sau deschis.

Mobilierul pentru farmacii LandScapesConcept include piese de depozitare care permit stocarea unui număr foarte mare de cutii de medicamente într-un spațiu redus, ferit de umiditate, praf, razele ultraviolete.

Mobilierul modular pentru farmacii are avantajul că se poate reconfigura după necesități și dorințe, putând ca să confere un aer proaspăt unității sanitare respective.

Niște dotări modulare nu sunt costisitoare și chiar dacă inițial constă un pic mai mult, în timp își vor dovedi rentabilitatea, deoarece nu vor trebui schimbate pe unele noi în cazul unei reamenajări interioare.

Digital va recomanda:

Fara imagine
Iti doresti un alt job? Nu ezita sa te inscrii la cursuri de calificare!
La fiecare inceput de an, dupa un bilant al celui care s-a incheiat, majoritatea dintre noi pun la punct sau macar schiteaza unul sau cateva proiecte, unele mai ambitioase, menite sa aduca mari modificari in viata, altele de mai mica amploare, dar de fiecare data este vorba despre planuri menite sa ne ofere implinire, [...]
Fara imagine
Cum intretii aparatul de aer conditionat
Filtrele, bobinele si aripioarele aparatului de aer conditionat necesita o intretinere permanenta pentru ca unitatea sa functioneze eficient pe parcursul anilor. Daca nu ai grija de aparatul de aer conditionat, performantele acestuia vor scadea constant, in timp ce consumul de energie creste in mod constant. I [...]
Fara imagine
Beneficiile site-urilor de licitatii auto
Piata masinilor second hand include de ceva timp, si la noi, site-urile de licitatii online destinate dealerilor autorizati. Pentru ca aceste licitatii ofera autovehicule sigure, provenite de la detinatori de flote, companii de inchirieri auto si agentii de leasing, dealerii romani au posibilitatea sa achizitioneze [...]
Fara imagine
Reducerile de sarbatori, motiv de improspatare a dressing-ului
Cu totii suntem in aceasta perioada cuprinsi de febra pregatirilor specifice sarbatorilor de iarna, fiecare dorindu-si ca atat petrecerie de Craciun , cat si cea prilejuita de Anul Nou sa fie cat mai reusite si sa ne aduca surprize de neuitat. Bineinteles, este vorba despre goana dupa cadouri pentru cei dragi, [...]
Fara imagine
Care sunt avantajele achizitionarii unui hoverboard?
Ai intalnit frecvent, fie pe strada, fie pe aleile parcurilor, in cladiri cu spatii ample si in multe alte diverse locuri, pe acei adepti ai acelui transport vazut ca o alternativa la cel clasic si cu siguranta ai remarcat placerea cu care manevrau un hoverboard, o trotineta electrica,un penny board sau un hoverkart, [...]
Date de contact Digital
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Digital

Firma Digital
are 5625 afisari
© Digital » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Mobilier modular pentru farmacii cu circuit inchis sau deschis
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site