infoFIRME

Digital

Mobilier modular pentru farmacii cu circuit inchis sau deschis

Producerea de mobilier farmacii se face de către firme experimentate, deoarece necesită o proiectare specială a acestuia și o atenție deosebită la execuția propriu-zisă, inclusiv la finisaje.

Mobilierul și stațiile de lucru dintr-o farmacie ar trebui ca să fie modulare, să aibă acea flexibilitate care să le permită integrarea lor cât mai armonioasă în locația unde vor fi montate.

Versatilitatea este cuvântul de ordine. Este nevoie de piese de mobilier care se pot transforma ușor la nevoie într-o stație de lucru, un birou, un laborator farmaceutic sau chiar într-o stație de recepție.

Regulile de bună practică farmaceutică, precum și Legea farmaciei sunt acelea care stabilesc condițiile de organizare a farmaciei (publice sau de spital) privind localul, echipamentul, personalul cât și activitatea care se desfășoară concret în aceste unități sanitare.

Există farmacii cu circuit închis în spitale, dar și farmacii cu circuit deschis amplasate în orașe și sate, care eliberează medicamente pe bază de numerar/pe card ca urmare a vânzării directe către populație pe bază de rețetă sau la solicitarea pacienților, cu emiterea de bonuri fiscale care justifică eliberarea produselor și intrarea de numerar în casă/cont.

Dotările unei farmacii diferă în funcție de tipul acesteia, de mărimea ei, de numărul de angajați, de specificul ei (pentru medicamente alopate, naturiste sau din ambele categorii).

Se pot comanda dulapuri de depozitare a produselor farmaceutice cu tehnologii silențioase de închidere, rafturi elegante particularizate, piese diverse de mobilier modular.

Compania LandScape Concept are o vechime de 13 ani ani în ceea ce privește producerea de mobilier farmacii, dar și mobilier birouri, industrial și rezidențial.

LandScapeConcept este în măsură ca să acopere întregul proces de proiectare, fabricație și implementare a soluțiilor complexe de mobilier farmacii, inclusiv service garanție și post-garanție.

Respectând cele mai înalte standarde de calitate, funcționalitate, aspect și ergonomie, se poate realiza mobilier farmacii de top la această companie, cu ajutorul unor echipamente și mașini ce utilizează tehnologii avansate. Materiale de calitate premium, meseriași foarte bine pregătiți profesional, iată ce oferă LandScapeConcept celor interesați în materie de dotări calitative la un preț competitiv pentru farmacii cu circuit închis sau deschis.

Mobilierul pentru farmacii LandScapesConcept include piese de depozitare care permit stocarea unui număr foarte mare de cutii de medicamente într-un spațiu redus, ferit de umiditate, praf, razele ultraviolete.

Mobilierul modular pentru farmacii are avantajul că se poate reconfigura după necesități și dorințe, putând ca să confere un aer proaspăt unității sanitare respective.

Niște dotări modulare nu sunt costisitoare și chiar dacă inițial constă un pic mai mult, în timp își vor dovedi rentabilitatea, deoarece nu vor trebui schimbate pe unele noi în cazul unei reamenajări interioare.

Digital va recomanda:

Fara imagine
Implicarea parintilor in pregatirile pentru serbare, decisiva pentru increderea copilului pe scena
Chiar daca unii le vad ca pe o joaca de copil, serbarile de la gradinita sunt printre cele mai serioase lucruri pentru prichindei, care au in aceste ocazii o serie intreaga de sarcini de indeplinit, poate primele menite sa ii responsabilizeze din sirul lung care vor urma de-a lungul timpului, pana la maturizarea lor. [...]
Fara imagine
Solutiile ERP sunt potrivite pentru orice firma?
Există mai multe avantaje pentru afacerea dumneavoastră dacă ați decis ca să apelați la soluții ERP de ultimă generație. Un software de planificare a resurselor întreprinderii, denumit pe scurt ERP, este un ansamblu de aplicații personalizate care dau posibilitatea unei companii să [...]
Fara imagine
Pompa submersibila, un ajutor nepretuit in orice gospodarie
O gama variata de pompe submersibile din oțel inoxidabil este pusă la dispoziția celor interesați în magazinele online de specialitate. Aplicațiile pompelor submersibile sunt variate: de la pomparea lichidelor cu un grad mic de vâscozitate și de impurități solide (precum sunt acelea [...]
Fara imagine
Externalizarea serviciilor de protectia muncii scade cheltuielile agentilor economici
Protectia muncii este extrem de importantă în țara noastră, unde zicerea populară: „Merge și așa!” e la putere. Tocmai de aceea, orice antreprenor român este obligat prin lege ca să asigure organizarea activităților din cadrul firmei sale în așa fel încât să evite pe cât posibil [...]
Fara imagine
Cat de importanta este alegerea corecta a usii de la intrare?
Sunt cateva elemente de care trebuie obligatoriu sa tinem cont atunci cand ne alegem usa de exterior a apartamentului nostru, daca dorim ca aceasta sa ne ofere confortul si siguranta de care avem nevoie cand suntem acasa. Asa ca, inainte de a lua in calcul preferintele in materie de stil arhitectural, analizand acele [...]
Date de contact Digital
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Digital

Firma Digital
are 4891 afisari
© Digital » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Mobilier modular pentru farmacii cu circuit inchis sau deschis
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site