infoFIRME

Digital

Mobilier modular pentru farmacii cu circuit inchis sau deschis

Producerea de mobilier farmacii se face de către firme experimentate, deoarece necesită o proiectare specială a acestuia și o atenție deosebită la execuția propriu-zisă, inclusiv la finisaje.

Mobilierul și stațiile de lucru dintr-o farmacie ar trebui ca să fie modulare, să aibă acea flexibilitate care să le permită integrarea lor cât mai armonioasă în locația unde vor fi montate.

Versatilitatea este cuvântul de ordine. Este nevoie de piese de mobilier care se pot transforma ușor la nevoie într-o stație de lucru, un birou, un laborator farmaceutic sau chiar într-o stație de recepție.

Regulile de bună practică farmaceutică, precum și Legea farmaciei sunt acelea care stabilesc condițiile de organizare a farmaciei (publice sau de spital) privind localul, echipamentul, personalul cât și activitatea care se desfășoară concret în aceste unități sanitare.

Există farmacii cu circuit închis în spitale, dar și farmacii cu circuit deschis amplasate în orașe și sate, care eliberează medicamente pe bază de numerar/pe card ca urmare a vânzării directe către populație pe bază de rețetă sau la solicitarea pacienților, cu emiterea de bonuri fiscale care justifică eliberarea produselor și intrarea de numerar în casă/cont.

Dotările unei farmacii diferă în funcție de tipul acesteia, de mărimea ei, de numărul de angajați, de specificul ei (pentru medicamente alopate, naturiste sau din ambele categorii).

Se pot comanda dulapuri de depozitare a produselor farmaceutice cu tehnologii silențioase de închidere, rafturi elegante particularizate, piese diverse de mobilier modular.

Compania LandScape Concept are o vechime de 13 ani ani în ceea ce privește producerea de mobilier farmacii, dar și mobilier birouri, industrial și rezidențial.

LandScapeConcept este în măsură ca să acopere întregul proces de proiectare, fabricație și implementare a soluțiilor complexe de mobilier farmacii, inclusiv service garanție și post-garanție.

Respectând cele mai înalte standarde de calitate, funcționalitate, aspect și ergonomie, se poate realiza mobilier farmacii de top la această companie, cu ajutorul unor echipamente și mașini ce utilizează tehnologii avansate. Materiale de calitate premium, meseriași foarte bine pregătiți profesional, iată ce oferă LandScapeConcept celor interesați în materie de dotări calitative la un preț competitiv pentru farmacii cu circuit închis sau deschis.

Mobilierul pentru farmacii LandScapesConcept include piese de depozitare care permit stocarea unui număr foarte mare de cutii de medicamente într-un spațiu redus, ferit de umiditate, praf, razele ultraviolete.

Mobilierul modular pentru farmacii are avantajul că se poate reconfigura după necesități și dorințe, putând ca să confere un aer proaspăt unității sanitare respective.

Niște dotări modulare nu sunt costisitoare și chiar dacă inițial constă un pic mai mult, în timp își vor dovedi rentabilitatea, deoarece nu vor trebui schimbate pe unele noi în cazul unei reamenajări interioare.

Digital va recomanda:

Fara imagine
Munceste si calatoreste in locuri de vis accesand programele work and travel si internship!
Este vremea vacanțelor și poate că visezi la o călătorie peste Ocean sau chiar la o ședere mai îndelungata într-o țară europeană familiară. Compania Students Experience vine în întâmpinarea dorințelor studenților și a tinerilor absolvenți cu niște ofer [...]
Fara imagine
07Handyman: Sapte semne ca ai nevoie urgent de un electrician
Cand vine vorba despre electricitate nu poti lasa lucrurile la intamplare. O defectiune minora poate provoca in scurt timp probleme majore. Iata opt semne care ar trebui sa te puna pe ganduri in ceea ce priveste problemele legate de electricitate din casa ta si care ar trebui sa te faca sa apelezi urgent la un [...]
Fara imagine
Solutiile ERP sunt potrivite pentru orice firma?
Există mai multe avantaje pentru afacerea dumneavoastră dacă ați decis ca să apelați la soluții ERP de ultimă generație. Un software de planificare a resurselor întreprinderii, denumit pe scurt ERP, este un ansamblu de aplicații personalizate care dau posibilitatea unei companii să [...]
Fara imagine
Care sunt avantajele utilizarii sistemului de ventilatie cu recuperare de caldura?
Mentinerea proprietatilor energetice ale aerului, alaturi de utilizarea cat mai eficienta a caldurii din incaperile locuintei sunt preocupari firesti pentru fiecare dintre noi. De aceea, permanent cautam cele mai bune solutii in acest sens, care sa ne ofere pe timpul verii racoarea mult dorita in casa dar si caldura [...]
Fara imagine
Jobul momentului - Angajarea pentru videochat
Daca tot ceea ce iti doresti este sa nu mai duci grija banilor, daca esti casnica sau doresti sa urmezi o facultate,dar nu ai banii necesari sau doar te-ai saturat sa lucrezi zilnic pentru altii, pe un salariu de nimic, este momentul sa cauti avantajele unei angajari videochat. Inca de la inceput trebu [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma Digital
are 6509 afisari
© Digital » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Mobilier modular pentru farmacii cu circuit inchis sau deschis
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site