infoFIRME

Digital

Munceste si calatoreste in locuri de vis accesand programele work and travel si internship!

Este vremea vacanțelor și poate că visezi la o călătorie peste Ocean sau chiar la o ședere mai îndelungata într-o țară europeană familiară.

Compania Students Experience vine în întâmpinarea dorințelor studenților și a tinerilor absolvenți cu niște oferte imbatabile.

Intră pe site-ul lor chiar acum, dacă vrei ca să afli detalii interesante despre programele Work and Travel USA, Work and Travel Grecia, Work and Travel UK, Internship USA, dar și... internship Australia!

Nu ți-ar surâde un sejur pe o perioadă de câteva luni bune în Țara Cangurilor?

Eu zic că sună foarte bine, mai ales că vei fi și plătit pentru munca pe care o vei depune, vei putea să exersezi limba cu accent vorbită de australieni, vei vizita locuri speciale, total diferite de cele de pe continentul nostru și pe care, poate, le-ai văzut doar pe canalele cu documentare gen Discovery sau Animal Planet.


Programul “Work in Australia” de la Students Experience este un internship în domeniul turismului de 12 luni de zile și care merită cu siguranță accesat.

Este o șansă rară de a ajunge în Australia deoarece, deși job-uri ar fi berechet într-o mulțime de sectoare acolo, ele nu se pot accesa personal, deoarece există mari restricții în acordarea vizelor pentru cetățenii români.

Prin agenția Students Experience însă e posibil ca să lucrezi dacă ești ales.

Ce condiții trebuie să îndeplinească doritorii?

- să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani;

- să aibă o calificare înaltă, dovedită inclusiv prin studiile făcute în domeniul turismului;

- să aibă deja o experiență relevantă în domeniul HoReCa.

Precum se vede, nu este vorba despre un internship chiar pentru oricine, dar se poate merge și cu partenerul sau partenera de viață, dacă îndeplinește de asemenea condițiile necesare de eligibilitate, așa, ca să fie o experiență memorabilă pentru amândoi.

Salariile oferite sunt cuprinse între 16 – 20 dolari/ ora și sunt în directă legătură cu locul de muncă ocupat și cu experiența.

Dacă însă pentru tine Australia este un tărâm mult prea îndepărtat, poți alege Grecia cea însorită, unde te găsești la o azvârlitură de băț de casă.

Poți merge doar în vacanță cu familia, ca și până acum sau work and travel Grecia este programul care ți se potrivește perfect, dacă vrei ca să și câștigi niște bani frumoși acolo, în vechea Eladă.

Condiții pentru a lucra acolo și a te distra în timpul liber?

- să ai maxim 40 de ani;
- să fii dispus să stai acolo între 3 și 7 luni;
- eventual să cunoști la nivel mediu sau avansat limba rusă.

Probabil că ai multe întrebări referitoare la programele work and travel și internship Students Experience, de aceea, cel mai bine ar fi să intri direct pe site-ul studentsexperience.ro unde o să afli expuse pe larg toate detaliile care te interesează.

Digital va recomanda:

Fara imagine
Corturi speciale pentru evenimente private si corporate
Se infiinteaza tot mai multe firme ce ofera servicii de inchirieri corturi evenimente, pe măsura ce oamenii s-au convins ca este o solutie foarte buna, ieftina si de efect, pentru organizarea unei petreceri de nunta, botez, zi onomastice sau chiar a unei agape prietenesti. Se pot alege diverse modele de corturi [...]
Fara imagine
Avantaje ale sistemelor digitale de supraveghere video pentru companii
Actualele sisteme de supraveghere video moderne reduc furturile, pierderile de mărfuri, vandalismul, deoarece captează și stochează mai multe imagini decât sistemele analogice, iar calitatea video oferită de ele este net superioară, pentru că au o claritate de înaltă definiție, unghiuri de vizualizare mai [...]
Fara imagine
3 motive pentru a te indragosti de incaltamintea New Balance
Daca intrebi pe cei care poarta frecvent incaltaminte sport ce marca prefera, iti vor raspunde Adidas, Nike sau Jordan. Dincolo de aceste marci celebre, ar trebui totusi sa stiti ca exista si alte firme ale caror produse pot concura cu Nike si Adidas. Bineinteles, nu exista nicio indoiala ca la nivel international [...]
Fara imagine
Prese de calitate pentru balotarea deseurilor
O persoana produce anual de mai mult de sase ori propria sa greutate in deseuri, iar la scara planetara, gunoiul generat in fiecare zi depaseste 3,5 milioane de tone. Alimentele irosite in fiecare zi reprezinta un semnal de alarma cu privire la faptul ca fiecare dintre noi ar trebui sa fim mai chibzuiti si sa punem un [...]
Fara imagine
Pompa submersibila, un ajutor nepretuit in orice gospodarie
O gama variata de pompe submersibile din oțel inoxidabil este pusă la dispoziția celor interesați în magazinele online de specialitate. Aplicațiile pompelor submersibile sunt variate: de la pomparea lichidelor cu un grad mic de vâscozitate și de impurități solide (precum sunt acelea [...]
Date de contact Digital
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Digital

Firma Digital
are 5522 afisari
© Digital » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Munceste si calatoreste in locuri de vis accesand programele work and travel si internship!
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site