infoFIRME

Digital

Munceste si calatoreste in locuri de vis accesand programele work and travel si internship!

Este vremea vacanțelor și poate că visezi la o călătorie peste Ocean sau chiar la o ședere mai îndelungata într-o țară europeană familiară.

Compania Students Experience vine în întâmpinarea dorințelor studenților și a tinerilor absolvenți cu niște oferte imbatabile.

Intră pe site-ul lor chiar acum, dacă vrei ca să afli detalii interesante despre programele Work and Travel USA, Work and Travel Grecia, Work and Travel UK, Internship USA, dar și... internship Australia!

Nu ți-ar surâde un sejur pe o perioadă de câteva luni bune în Țara Cangurilor?

Eu zic că sună foarte bine, mai ales că vei fi și plătit pentru munca pe care o vei depune, vei putea să exersezi limba cu accent vorbită de australieni, vei vizita locuri speciale, total diferite de cele de pe continentul nostru și pe care, poate, le-ai văzut doar pe canalele cu documentare gen Discovery sau Animal Planet.


Programul “Work in Australia” de la Students Experience este un internship în domeniul turismului de 12 luni de zile și care merită cu siguranță accesat.

Este o șansă rară de a ajunge în Australia deoarece, deși job-uri ar fi berechet într-o mulțime de sectoare acolo, ele nu se pot accesa personal, deoarece există mari restricții în acordarea vizelor pentru cetățenii români.

Prin agenția Students Experience însă e posibil ca să lucrezi dacă ești ales.

Ce condiții trebuie să îndeplinească doritorii?

- să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani;

- să aibă o calificare înaltă, dovedită inclusiv prin studiile făcute în domeniul turismului;

- să aibă deja o experiență relevantă în domeniul HoReCa.

Precum se vede, nu este vorba despre un internship chiar pentru oricine, dar se poate merge și cu partenerul sau partenera de viață, dacă îndeplinește de asemenea condițiile necesare de eligibilitate, așa, ca să fie o experiență memorabilă pentru amândoi.

Salariile oferite sunt cuprinse între 16 – 20 dolari/ ora și sunt în directă legătură cu locul de muncă ocupat și cu experiența.

Dacă însă pentru tine Australia este un tărâm mult prea îndepărtat, poți alege Grecia cea însorită, unde te găsești la o azvârlitură de băț de casă.

Poți merge doar în vacanță cu familia, ca și până acum sau work and travel Grecia este programul care ți se potrivește perfect, dacă vrei ca să și câștigi niște bani frumoși acolo, în vechea Eladă.

Condiții pentru a lucra acolo și a te distra în timpul liber?

- să ai maxim 40 de ani;
- să fii dispus să stai acolo între 3 și 7 luni;
- eventual să cunoști la nivel mediu sau avansat limba rusă.

Probabil că ai multe întrebări referitoare la programele work and travel și internship Students Experience, de aceea, cel mai bine ar fi să intri direct pe site-ul studentsexperience.ro unde o să afli expuse pe larg toate detaliile care te interesează.

Digital va recomanda:

Fara imagine
Covoarele de lux iti fac casa mai confortabila
Intr-o vreme in care covoarele par a mai pierde din popularitate in favoarea unor podele goale, care sa arate in toata splendoarea lor parchetul, gresia sau alte tipuri de pardoseli mai mult sau mai putin inspirate, este un act de curaj in a-ti asterne in living, dormitor, ba chiar si in hol niste covoare de [...]
Fara imagine
Cum intretii corect bateria auto in sezonul rece?
Suntem in plin sezon rece si chiar daca pana de curand ninsorile si gerul ne-au cam ocolit, aceasta stare de lucruri este pe cale sa se schimbe si cu siguranta vom avea parte de temperaturi din ce in ce mai scazute, lucru firesc si deloc surprinzator pentru aceasta perioada. De aceea, frigul si caderile de zapada nu [...]
Fara imagine
Iti doresti un alt job? Nu ezita sa te inscrii la cursuri de calificare!
La fiecare inceput de an, dupa un bilant al celui care s-a incheiat, majoritatea dintre noi pun la punct sau macar schiteaza unul sau cateva proiecte, unele mai ambitioase, menite sa aduca mari modificari in viata, altele de mai mica amploare, dar de fiecare data este vorba despre planuri menite sa ne ofere implinire, [...]
Fara imagine
Istoria produselor de patiserie
Multe dintre marile inventii ale lumii isi au originea in antichitate. Vechii egipteni ne-au lasat hieroglifele si papirusul, egiptenii ne-au lasat filosofia si democratia, romanii tactica militara si apeductele. In plus, se crede ca toti iubeau produsele de patiserie. Folosindu-se de indulcitori naturali, se crede ca [...]
Fara imagine
Amanetul – Solutia ideala de a face rost de bani rapid
Fiind considerata a fi una dintre cele mai vechi activitati din lume, amanetul reprezinta o solutie rapida de a face rost de bani. Inca din Antichitate oamenii se foloseau de obiectele lor pentru a face rost rapid de banii de care aveau nevoie, iar atunci cand dadeau suma inapoi, ei isi puteau ridica obiectele. O [...]
Date de contact Digital
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Digital

Firma Digital
are 4905 afisari
© Digital » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Munceste si calatoreste in locuri de vis accesand programele work and travel si internship!
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site