infoFIRME

Digital

Succesul unui magazin de haine second este dependent de furnizorul en gros ales

Achiziționarea de haine en gros de firma și vânzarea acestora la prețul cu amănuntul pot constitui fundamentul corect al unui model de afaceri de succes în oferirea clienților de haine purtate calitative.

Un produs vestimentar second de firmă se poate achiziționa astfel la un preț scăzut și se poate vinde ulterior pe un preț mai mare, chiar dacă acesta este de multe ori mai scăzut chiar la mai puțin de 50% decât la un articol asemănător nou.

Există mai mulți pași pentru a deveni un un comerciant cu amănuntul de succes în această branșă, nu e suficient ca să cumpărați ieftin haine și accesorii second en gros și să le vindeți scump.

Trebuie să găsiți mai întâi acel depozit de haine en gros de firmă bun, de unde să vă asigurați cu stocul necesar de produse pe care mai apoi să le vindeți în profit. Solo Crema Italia este unul dintre acestea.

Alegerea unui furnizor care oferă exact mărfurile de care aveți nevoie, la intervale regulate de timp, articole de o calitate superioară și cu un preț bun per kilogram, reprezintă unul dintre secretele reușitei unei companii de retail ce vinde confecții și accesorii second hand.

Identificarea unei nevoi reale a pieței, precum ar fi hainele second hand de sezon, acele produse ce se achiziționează de către clienți cu prioritate, este de asemenea foarte importantă.

Înainte de a face orice investiție în materie de cumpărare en gros de confecții este esențial ca să stabiliți ce produse pot fi achiziționate la un cost mic și să existe o cerere urgentă din partea consumatorilor ce trebuie acoperită, astfel încât hainele și accesoriile second să poată să fie vândute rapid și la un preț care să vă acopere toate cheltuielile și să vă aducă și un profit bunicel.

Cel mai popular mod prin care noii comercianți cu amănuntul cumpără produse en gros pentru revânzare este prin intermediul angrosiștilor online.

În domeniul hainelor second hand Solo Crema Italia este unul dintre aceștia.

Înainte de a face o investiție în acest domeniu comerciantul cu amănuntul trebuie ca să răspundă la următoarele întrebări:

- De ce cantitate de haine second am nevoie pe o anumită perioadă de timp pentru a obține profit?

- Există posibilități de comunicare eficiente între mine (comerciant) și furnizor?

- Există vreo plângere în legătură cu furnizorul de haine angro de firmă din partea altor firme ce s-au aprovizionat de la el?


Răspunzând detaliat la aceste întrebări vă puteți alege depozitului de haine en gros potrivit.

Odată ce produsele și sursele de furnizare au fost selectate, publicitatea are un rol însemnat pentru ca articolele de pe stoc să ajungă rapid la clienți.

Deși cele mai ieftine metode de publicitate sunt acum în online, în cazul unui magazin micuț de cartier, publicitatea făcută de clienții mulțumiți de calitatea produselor este chiar mai eficientă.

Cumpărătorii care vizitează magazinul cu amănuntul în căutare de chilipiruri doresc să fie tratați corect, iar problemele lor să fie rezolvate prompt, chiar dacă este vorba de haine second hand.

Dacă reușiți asta, succesul acestui business de viitor vă este asigurat!Digital va recomanda:

Fara imagine
Avantajele si dezavantajele camerelor de supraveghere
Folosirea camerelor de supraveghere are atat avantaje, cat si dezavantaje, de aceea va trebui sa va ganditi cu atentie daca o astfel de camera va va ajuta sau nu. Imbunatatirile si inovatiile va pot aduce multe beneficii, insa la fel de bine, acestea va pot crea si unele probleme. Camerele de supraveghere pot fi [...]
Fara imagine
Munceste si calatoreste in locuri de vis accesand programele work and travel si internship!
Este vremea vacanțelor și poate că visezi la o călătorie peste Ocean sau chiar la o ședere mai îndelungata într-o țară europeană familiară. Compania Students Experience vine în întâmpinarea dorințelor studenților și a tinerilor absolvenți cu niște ofer [...]
Fara imagine
Publicitatea online, principala cale de a-ti face cunoscute produsele si serviciile
Serviciile profesioniste oferite de o agentie de publicitate online nu pot să mai fie puse azi sub semnul întrebării, de ele beneficiind în egală măsură atât companiile mari, afacerile de familie și chiar freelancerii. Nu există o decizie mai bună pentru a obține vizibilitate pe termen mediu și lung, [...]
Fara imagine
Folie extensibila cu rol de tavan fals pentru locuinte si firme
Amenajările interioare în care sunt integrate și tavane extensibile au un grad mare de spectaculozitate, de aceea merită să vă gândiți și dvs. la montarea acestora în locuință sau la sediul firmei, dacă aveți în plan o renovare de amploare a spațiului realizată rapid. Plafoan [...]
Fara imagine
Externalizarea serviciilor de protectia muncii scade cheltuielile agentilor economici
Protectia muncii este extrem de importantă în țara noastră, unde zicerea populară: „Merge și așa!” e la putere. Tocmai de aceea, orice antreprenor român este obligat prin lege ca să asigure organizarea activităților din cadrul firmei sale în așa fel încât să evite pe cât posibil [...]
Date de contact Digital
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Digital

Firma Digital
are 5626 afisari
© Digital » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Succesul unui magazin de haine second este dependent de furnizorul en gros ales
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site