infoFIRME

Digital

O nunta la cort promisiunea unei petreceri reusite!

Foarte la modă și în țara noastră, recepțiile de nuntă desfășurate în aer liber au ajuns să fie extrem bine de apreciate de către participanți, deoarece aceștia se simt mai liberi, nu încorsetați precum ar fi fost la o nuntă ce se desfășoară într-o sală de restaurant banală, specializată în găzduirea de petreceri de după cununia religioasă.

Există firme ce închiriază corturi evenimente de calitate ireproșabilă, într-o varietate de modele și dimensiuni.

Alege un cort pentru nuntă și nu vei da greș

Un cort închiriat face posibilă o petrecere aproape oriunde. În locul unei săli de petrecere, poți să muți sindrofia afară, într-o gradină superbă, în curtea casei de la țară sau pur și simplu într-o locație aflată într-un loc pitoresc, la munte sau la mare.

Mai întâi de toate trebuie să stabilești cât de mare este cortul pe care vrei ca să îl închiriezi.

Chiar dacă este vorba de o nuntă grandioasă, cu mai multe sute de persoane, nu e nicio problemă: e mult mai simplu ca să optezi pentru un cort de petrecere mare, spațios sau chiar pentru două corturi, decât să alergi de la o sală de restaurant la alta, pentru a găsi una potrivită pe care să o poți închiria la un preț cât de cât rezonabil.

Când ne referim la o recepție la cort, cel mai bun lucru este acela că spațiul se poate amenaja după necesități, într-un timp mai scurt decât ai putea să crezi vreodată.

Cum se calculează concret mărimea unui cort evenimente?

1. după numărul invitaților și tipul de mese unde vor fi așezați (rotunde, lungi, pătrate);

2. după mărimea mesei la care vor sta mireasa, mirele și celelalte persoane apropiate lor (dacă este vorba de o masă lungă, tradițională);

3. după numărul meselor de bufet de care aveți nevoie;

4. după mărimea scenei pentru trupă ori formațiile ce vor cânta live (dacă există);

Ideea este că după ce stabiliți câți metri pătrați sunt necesari pentru fiecare invitat în parte, pentru ca el să se simtă bine fără a sta înghesuit, un surplus de metri pătrați nu e niciodată de ignorat la un cort de evenimente. Chiar dacă ați stabilit suficiente culoare de trecere pentru personalul de servire și pentru nuntașii care tot intră sau ies din cort, niște spațiu în plus este binevenit pentru ca toți să se fie în largul lor, nu așa, ca adunați într-o cușcă.

Motivația?

Oaspeții vor socializa mai ușor și se vor putea simți incluși în momentele importante ale serii: dansul mirilor, tăiatul tortului, aruncarea buchetului etc.

Cu cât un cort este mai mare și are un tavan mai înalt, este mai și răcoros, lucru excelent pe timpul verii.

Pentru a schița interiorul cortului există aplicații online bune în acest sens. Utilizându-le o să puteți vedea unde vor sta invitații, mireasa, unde va fi bufetul și unde scena.

Iar dacă nu vă descurcați, consultanții firmei de închirieri corturi de petrecere vă pot ajuta cu multă amabilitate în acest sens.

Digital va recomanda:

Fara imagine
Externalizarea serviciilor de protectia muncii scade cheltuielile agentilor economici
Protectia muncii este extrem de importantă în țara noastră, unde zicerea populară: „Merge și așa!” e la putere. Tocmai de aceea, orice antreprenor român este obligat prin lege ca să asigure organizarea activităților din cadrul firmei sale în așa fel încât să evite pe cât posibil [...]
Fara imagine
Care sunt avantajele utilizarii sistemului de ventilatie cu recuperare de caldura?
Mentinerea proprietatilor energetice ale aerului, alaturi de utilizarea cat mai eficienta a caldurii din incaperile locuintei sunt preocupari firesti pentru fiecare dintre noi. De aceea, permanent cautam cele mai bune solutii in acest sens, care sa ne ofere pe timpul verii racoarea mult dorita in casa dar si caldura [...]
Fara imagine
Beneficiile site-urilor de licitatii auto
Piata masinilor second hand include de ceva timp, si la noi, site-urile de licitatii online destinate dealerilor autorizati. Pentru ca aceste licitatii ofera autovehicule sigure, provenite de la detinatori de flote, companii de inchirieri auto si agentii de leasing, dealerii romani au posibilitatea sa achizitioneze [...]
Fara imagine
Cumpararea de bijuterii online, un demers riscant?
Cumparaturile efectuate intr-un magazin de bijuterii au atat avantaje cat si dezavantaje, pe care este bine ca sa le luati in considerare daca va incumetati ca sa apelati la aceasta varianta comoda de shopping modern. 
 Este bine ca s-a depasit etapa in care trebuia sa petreci zile intregi in cautarea une [...]
Fara imagine
Pantofii din piele romanesti mereu la moda
Tot mai multi romani devin constienti de faptul ca o pereche de pantofi pe comanda din piele naturala reprezinta cea mai buna solutie pentru a face fata cu succes drumurilor zilnice pe jos in conditii de confort deosebit. 
In plus, o pereche de incaltaminte de buna calitate este si foarte eleganta, asa incat [...]
Date de contact Digital
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Digital

Firma Digital
are 3995 afisari
© Digital » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
O nunta la cort promisiunea unei petreceri reusite!
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site