infoFIRME

Suits

Testul care salveaza mii de vietii – testul Papanicolau

De cand a fost inventat, testul Papanicolau a ajuns sa salveze vietile a mii de femei. Pana in prezent este una dintre cele mai eficiente metode de a diagnostica din timp cancerul de col uterin.

Cand trebuie sa isi faca o femeie testul Papanicolau?


Acest lucru este imbucurator, mai ales cand iei in considerare faptul ca acest tip de cancer este foarte greu de diagnosticat in alt mod, datorita faptului ca un prezinta vreun fel de simptome. Astfel ca femeilor, indiferent de circumstante, le este recomandat sa isi faca testul Papanicolau la un interval regulat de timp. Este important sa va faceti acest test ca si femeie, astfel ca puneti intotdeauna sanatatea pe primul loc indiferent de circumstanta.

In functie de varsta se poate stabili cand este necesar ca o femeie sa isi faca progrmare pentru testul Papanicolau. Ca si regula de baza acest test trebuie facut la varsta de 21 de ani. Dar exista si anumite exceptii. In principal conteaza varsta la care fata si-a facut testul Papanicolau. Medicii recomanda efectuarea acestui test la varsta de 21 de ani fetelor care un si-au inceput viata sexuala pana la aceea varsta. In caz contrar testul trebuie sa fie efectuat mai devreme. Astfel ca daca fata a avut un contact sexual inainte de aceasta varsta, va trebui sa isi faca testul Papanicolau la trei ani distanta dupa contactul respectiv. Dupa aceea se recomanda sa se refaca testul o data pe an. In functie de varsta si de situatie, femeia poate discuta cu medicul, pentru a putea sa isi faca testul la doi sau la trei ani. Iar o alta exceptie se aplica persoanelor care sunt trecute de 70 de ani. Daca un au existat problema in ultimii 10 ani, in cele mai multe dintre cazuri medicul va fi de acord ca pacientul sa un isi mai refaca testul Papanicolau.

De ce este important testul Papanicolau?


Dupa cum a mai fost precizat, cancerul de col uterin un prezinta niciun fel de simpome. Din fericire, testul Papanicolau permite ca acesta sa fie descoperit. Cu cat acesta este descoperit mai devreme, cu atat este mai usor pentru medic sa ii ofere un plan de tratament pacientei. Astfel ca sansele de vindecare sunt extrem de mari. Daca cancerul de col uterin un este descoperit din timpa cesta un poate fi tratat cu usurinta, si poate crea problema foarte mari pe viitor. De aceea este important sa acordati o importante majora acestui test si sa nu lasati niciodata problemele sa se agraveze.

Suits va recomanda:

Fara imagine
De ce sa alegi lenjeriile de pat Pucioasa?
Lenjeriile de pat Pucioasa iti pot transforma cu adevarat dormitorul. Acestea sunt realizate din materiale calitative, astfel ca durata de viata a acestora este foarte mare. In acest mod puteti considera lenjeriile de pat Pucioasa drept o investitie pentru locuinta dumneavoastra. Veti vedea ca va puteti transforma [...]
Date de contact Suits
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre Suits

Firma Suits
are 82 afisari
© Suits » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Testul care salveaza mii de vietii – testul Papanicolau
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site