infoFIRME

Lavanda Sky

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala

Servicii Dermatologice Lavanda Sky

Injectari toxina botulinica
Toxina Botulinica este un produs care este asociat foarte des in ultimii ani cu clinica de chirurgie estetica, ales de pacienti ca unul dintre cele mai eficiente tratamente anti rid.
Actiunea acesteia, este de a paraliza temporar, activitatea musculara in anumite zone, unde aceasta se contracta si unde se formeaza ridurile, iar astfel pielea va deveni mult mai intins si fara riduri. Pe langa dermatologie injectiile cu toxina botulinica sunt folosite si de catre oftamologi si in neurologie si pentru tratamentul de transpiratie excesiva.
Terapia vampir/prp
Tratamentul cu plasma + trombocite , cunoscut sub denumirea de terapie vampir, este una dintre cele mai moderne tratamente de regenerare a pielii.
Se recolteaza 10 ml de sange de la pacient si se separa plasma cu un aparat special o centrifuga vortex. Plasma contine : Celule stem, enzime, nutrienti, anticorpi, proteine, limite si un antioxidant puternimic numit (albumina). Tratamentul revitalizeaza si regenereaza pielea, hidrateaza in profunzime, atenueaza ridurile, cearcanele si cicatricile post-acneice.

Mezoterapie
Mezoterapia este un tratament nou folosit in medicina estetica care consta in introducerea in tegument a unui amestec format din vitamine, aminoacizi, acid hialuronic si antioxidanti, rezultatele fiind foarte bune, procedura hidrateaza intens, stimuleaza sinteza de colagen si fermitatea pielii.
La Lavanda Sky acest tratament se realizeaza cu Dermapen ( procedura fiind numita microneedling) ce permite o injectare uniforma la adancimi precise in functie de zona care se lucreaza, si unde dorim sa ajunga amestecul de vitamine , cu 5, 9, 16 sau 35 de ace, ceea ce optimizeaza rezultatele.
Dermatoscopie
Metoda rapida, noninvaziva, moderna de examinare a pielii pentru a creste acuratetea diagnosticului dermatologic.
Consult dermatologic
Diagnosticare si recomandare a unui tratament de specialitate.
Crioterapia leziunilor tegumentare
Este o procedura dermatologica, se realizeaza cu azot lichid.
Se aplica azot lichid la nivelul leziunilor cutatea, prin contactul direct cu un aplicator sau prin pulverizarea azotului direct pe leziune.

Lavanda Sky va recomanda:

Fara imagine
Tratamente estetice si cosmetice de infrumusetare
Specialistii nostri va asteapta cu drag cu tratamente estetice si cosmetice personalizate, experienta bogata si servicii profesioniste. Fie ca aveti nevoie de tratamente pentru curatarea si intinerirea tenului, fie de tratamente corporale pentru imbunatatirea aspectului pielii si inlaturarea celulitei, la noi gasiti [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma Lavanda Sky
are 247 afisari
© Lavanda Sky » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Servicii Dermatologice Lavanda Sky
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site