infoFIRME

Digital Metrics

Petreceri corporate inedite intr-un centru gastronomic de top din Romania

Când vorbim de petreceri corporate ne gândim automat la rigiditate, la sobrietate împinsă la maxim, nicidecum la o atmosferă degajată, antrenantă, extrem de plăcută.

Lecții de gătit amuzante pentru corporatiști

Iată de ce la CulinaryOn se organizează petreceri corporate inedite cu până la 250 de persoane, care sunt concomitent și un soi de teambuilding-uri în miniatură (de o seară), unde creativitatea și emoțiile pozitive sunt la cote înalte în cazul tuturor participanților (oameni de afaceri și angajați).

Precum se știe, o afacere bună se încheie la restaurant, nu la un birou rece, impersonal.

O petrecere culinara corporate, la CulinaryOn durează în medie trei sau patru ore.

Patru studiouri de dimensiuni generoase și două săli de conferințe sunt la dispoziția corporatiștilor.

În acest timp, se desfășoară o lecție de gătit în care se pregătesc 3 – 4 feluri de mâncare din meniurile noastre italiene, spaniole, franceze etc. și se degustă preparatele finite.

Fiind vorba de petreceri corporate, există și timp pentru conversații (socializare), iar dacă ele se prelungesc, se poate închiria studioul respectiv și după sfârșirea lecției de bucătărie pentru a stabili termenii contractuali ai vreunei afaceri.

Petreceri corporate memorabile cu specific gastronomic

Conceptul pentru CulinaryON a fost inițiat în Rusia în 2012 și este o afacere fondată de trei parteneri: Giulio D’Erme, Alex Blanc şi Vladimir Sadovin, foşti corporatişti.
Ideea lor genială a fost transformarea studioului tradițional de gătit într-un loc de joc culinar unic, care amplifică distracția și entuziasmul petrecerilor lor de gătit.

"Am crezut întotdeauna că gătitul este distractiv", spunea la un moment dat Giulio D’Erme într-un interviu. Iată că într-un mod fenomenal ei au reușit să îmbine seriozitatea oamenilor de afaceri cu spiritul ludic, realizând premisele desfășurării în centrele CulinaryOn din lume interacțiunea cu prietenii, membrii familiei sau colegii de la job prin intermediul mâncării. În doar 6 ani brandul a devenit unul cunoscut pe plan mondial.

La CulinaryOn.ro oamenii au posibilitatea de a vedea în ce constă munca unui bucătar, să intre un pic în culisele spațiului unde se prepară mâncarea, ceea ce nu este deloc de neglijat.

A experimenta, a crea, a degusta creațiile personale și ale celorlalți participanți, iată cheia pentru construirea de amintiri speciale, extrem de plăcute și chiar de a lega parteneriate de afaceri durabile.

Nici măcar nu e vorba de o muncă grea, obositoare, ci doar de joc, de distracție, de a redeveni copii pentru câteva ore.

Gătitul la CulinaryOn Romania nu este o experiență pe muchie de cuțit înfricoșătoare, dar nici o seară de magie în urma căreia aceia ce iau parte la eveniment ajung peste noapte bucătari iscusiți.

Dar câteva lucruri de bază în materie de artă culinară, alături de un plus de bună dispoziție sigur vor obține în mod cert aceia ce vor lua parte la o asemenea petrecere corporate inedită cu specific gastronomic.

În plus, o să ajungă și să îi respecte mai mult pe aceia ce trebăluiesc în bucătăriile restaurantelor de lux unde vor ajunge în călătoriile lor de business.

Digital Metrics va recomanda:

Fara imagine
Fotbalul de calitate se joaca cu o minge din piele moderna
Sportul preferat al baietilor este cu siguranta fotbalul. Inca de cand suntem mici suntem obisnuiti sa ne jucam fotbal ori de cate ori avem ocazia, la scoala jucam fotbal la orele de sport, facem si antrenamente pe un teren adevarat de fotbal. Fotbalul e un sport frumos, placut, e foarte bun pentru a avea o forma [...]
Fara imagine
Cele mai atractive teambuilding-uri pentru companii toamna/iarna
Marile companii isi fac din ce in ce mai mult simtita prezenta pe piata din Romania, un numar extrem de mare de tineri alegand un job intr-o corporatie, in detrimentul muncii fizice. Avand in vedere ca pilonii pe care sunt organizate companiile straine sunt usor diferiti de piata autohtona, angajatii se pot bucura de [...]
Fara imagine
Cele mai bune aparate de aer conditionat pentru acasa
Pentru un confort sporit, necesitatea unui aparat de aer conditionat pentru acasa se impune in mod clar. Alegerea acestuia se va face tinand cont de o serie de factori, mentionati in acest articol in cele ce urmeaza. Suprafata camerei In functie de suprafata pe care o are incaperea in care va fi utilizat, se va [...]
Fara imagine
Simeringuri Viton, pentru o etansari auto performante
Gama de simeringuri auto se diversifică tot mai mult, prin apariția unor materiale novatoare, cu niște calități excepționale, extrem de apreciate de către șoferii profesioniști și amatori. Un simering Viton este unul cu adevărat performant Viton (denumire sub licența [...]
Fara imagine
Tipuri de cosuri de rufe
Pentru a stoca lucrurile textile care au nevoie de a fi spălate, sunt necesare anumite recipiente. Modelele de coșuri de rufe trebuie ca să arate și decorativ în cameră, nu să fie doar folositoare. Mai mult decât atât, pot deveni uneori chiar elementele centrale al unei băi, obiecte de stivuire haine care [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma Digital Metrics
are 1277 afisari
© Digital Metrics » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Petreceri corporate inedite intr-un centru gastronomic de top din Romania
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site