infoFIRME

Digital Metrics

Petreceri corporate inedite intr-un centru gastronomic de top din Romania

Când vorbim de petreceri corporate ne gândim automat la rigiditate, la sobrietate împinsă la maxim, nicidecum la o atmosferă degajată, antrenantă, extrem de plăcută.

Lecții de gătit amuzante pentru corporatiști

Iată de ce la CulinaryOn se organizează petreceri corporate inedite cu până la 250 de persoane, care sunt concomitent și un soi de teambuilding-uri în miniatură (de o seară), unde creativitatea și emoțiile pozitive sunt la cote înalte în cazul tuturor participanților (oameni de afaceri și angajați).

Precum se știe, o afacere bună se încheie la restaurant, nu la un birou rece, impersonal.

O petrecere culinara corporate, la CulinaryOn durează în medie trei sau patru ore.

Patru studiouri de dimensiuni generoase și două săli de conferințe sunt la dispoziția corporatiștilor.

În acest timp, se desfășoară o lecție de gătit în care se pregătesc 3 – 4 feluri de mâncare din meniurile noastre italiene, spaniole, franceze etc. și se degustă preparatele finite.

Fiind vorba de petreceri corporate, există și timp pentru conversații (socializare), iar dacă ele se prelungesc, se poate închiria studioul respectiv și după sfârșirea lecției de bucătărie pentru a stabili termenii contractuali ai vreunei afaceri.

Petreceri corporate memorabile cu specific gastronomic

Conceptul pentru CulinaryON a fost inițiat în Rusia în 2012 și este o afacere fondată de trei parteneri: Giulio D’Erme, Alex Blanc şi Vladimir Sadovin, foşti corporatişti.
Ideea lor genială a fost transformarea studioului tradițional de gătit într-un loc de joc culinar unic, care amplifică distracția și entuziasmul petrecerilor lor de gătit.

"Am crezut întotdeauna că gătitul este distractiv", spunea la un moment dat Giulio D’Erme într-un interviu. Iată că într-un mod fenomenal ei au reușit să îmbine seriozitatea oamenilor de afaceri cu spiritul ludic, realizând premisele desfășurării în centrele CulinaryOn din lume interacțiunea cu prietenii, membrii familiei sau colegii de la job prin intermediul mâncării. În doar 6 ani brandul a devenit unul cunoscut pe plan mondial.

La CulinaryOn.ro oamenii au posibilitatea de a vedea în ce constă munca unui bucătar, să intre un pic în culisele spațiului unde se prepară mâncarea, ceea ce nu este deloc de neglijat.

A experimenta, a crea, a degusta creațiile personale și ale celorlalți participanți, iată cheia pentru construirea de amintiri speciale, extrem de plăcute și chiar de a lega parteneriate de afaceri durabile.

Nici măcar nu e vorba de o muncă grea, obositoare, ci doar de joc, de distracție, de a redeveni copii pentru câteva ore.

Gătitul la CulinaryOn Romania nu este o experiență pe muchie de cuțit înfricoșătoare, dar nici o seară de magie în urma căreia aceia ce iau parte la eveniment ajung peste noapte bucătari iscusiți.

Dar câteva lucruri de bază în materie de artă culinară, alături de un plus de bună dispoziție sigur vor obține în mod cert aceia ce vor lua parte la o asemenea petrecere corporate inedită cu specific gastronomic.

În plus, o să ajungă și să îi respecte mai mult pe aceia ce trebăluiesc în bucătăriile restaurantelor de lux unde vor ajunge în călătoriile lor de business.

Digital Metrics va recomanda:

Fara imagine
Pantofii de dama – scurta istorie si cele mai la moda modele
Despre pantofii de dama s-a scris o intreaga istorie. Psihologi care au incercat sa inteleaga de ce femeile isi cumpara numeroase perechi, barbati care nu isi explica de ce femeile au mai multi pantofi decat ei, iar lista poate continua la nesfarsit. Pantofii reflecta feminitatea, personalitatea si diferitele stari [...]
Fara imagine
Biciclete electrice pliabile sau roata electrica pentru bicicleta clasica?
Principalul avantaj al tipurilor de biciclete electrice pliabile comparativ cu acelea clasice este legat de posibilitatea de strângere a lor, lucru ce favorizează transportul și depozitarea mai ușoară. Cine are nevoie de biciclete electrice pliabile? O bicicletă pliabilă este ideală pentru un copil [...]
Fara imagine
Tipuri de cosuri de rufe
Pentru a stoca lucrurile textile care au nevoie de a fi spălate, sunt necesare anumite recipiente. Modelele de coșuri de rufe trebuie ca să arate și decorativ în cameră, nu să fie doar folositoare. Mai mult decât atât, pot deveni uneori chiar elementele centrale al unei băi, obiecte de stivuire haine care [...]
Fara imagine
Iustin Paraschiv aloca 4 milioane de euro pentru achizitia Avicola Targu Jiu
Dupa mai multe etape de licitatie, omul de afaceri Iustin Paraschiv, presedintele grupului Carmistin, a achizitionat, in luna decembrie a anului 2017, a achizitionat Avi Instant, fosta companie Avicola Targu Jiu, intr-o tranzactie de 4,4 mil. Euro. Construit in anii '70, in timpul regimului comunist, complexul [...]
Fara imagine
Cursuri de calificare pentru cresterea sanselor de a lucra in domeniul dorit
Un curs de calificare pentru adulți a devenit un lucru obișnuit și la noi în țară, pe măsură ce piața muncii începe a se schimba radical. Piața muncii se va schimba radical în următorii ani S-au făcut studii pe plan mondial care au concluzionat fără putință de tăgadă că până [...]
Date de contact Digital Metrics
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Adresa BD IC BRATIANU
Trimite mesaj catre Digital Metrics

Firma Digital Metrics
are 960 afisari
© Digital Metrics » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Petreceri corporate inedite intr-un centru gastronomic de top din Romania
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site