infoFIRME

Digital Metrics

Camerele frigorifice cu rafturi cresc productivitatea in unitatea dvs.!

În unitățile HoReCa de dimensiuni medii și mari, precum și în supermarketuri, diversele tipuri de camere frigorifice refrigerare sunt de un real ajutor. Camera frigorifică compartimentată interior, un echipament necesar în magazine, depozite și unități HoReCa

Iată de ce ele trebuiesc achiziționate cât mai rapid cu putință, deoarece o asemenea dotare vă salvează de la diverse pericole, precum ar fi cele cauzate de întreruperile accidentale de curent electric din zona unde se află situată unitatea sau dacă brusc s-au defectat vitrinele frigorifice și congelatoarele profesionale de tip clasic și nu aveți unde să depozitați temporar marfa.

O cameră frigorifică chiar dacă are dimensiuni standard poate să fie personalizată cu ajutorul rafturilor din interior. Aceste rafturi sunt potrivite pentru a așeza pe ele produse chiar și în asemenea incinte unde temperaturile sunt extrem de scăzute.

Camerele de răcire sunt utilizate în supermarketuri și au avantajul că ajută comercianții cu amănuntul să depoziteze în condiții excelente mărfurile. Dacă aceste echipamente sunt compartimentate interior eficient, ele devin extrem de rentabil de folosit, dat fiind că nu sunt create strict doar pentru o anume categorie de produse.

TC Romania Crown Cool, producător și distribuitor de echipamente frigorifice și gastronomice profesionale oferă inclusiv camere de congelare premium celor interesați.

Beneficiile unei camere frigorifice cu rafturi interioare

Principalul avantaj al rafturilor pentru camerele frigorifice îl reprezintă faptul că se poate realiza un sistem de etajare eficient, se pot menține în ordine alimentele stocate și se poate elimina total riscul de contaminare încrucișată, atunci când bacteriile din anumite alimente (de obicei din carnea vrac) trec pe alte alimente.

Ce poate să fie mai inteligent decât a organiza pe categorii, separat, mărfurile? Vor fi mai ușor de găsit și de manevrat la nevoie.

Rafturile interioare din camerele frigorifice asigură păstrarea produselor în condiții de igienă și reduc pierderile.

Ele sunt de mare ajutor și în organizarea stocurilor din unitățile cu specific medical, inclusiv în depozitele de produse farmaceutice.

Materialele destinate fabricării de rafturi pentru camere frigorifice sunt extrem de importante. De obicei sunt din oțel inoxidabil sau polipropilenă, eventual din ambele materiale, lucru ce este pe deplin avantajos pentru operațiunea importantă de depozitare a alimentelor sau a altor produse la rece.

Organizarea camerelor frigorifice cu rafturi, eficientizează spațiul de stocare și elimină dezordinea, crește productivitatea muncii, pentru că separarea stocurilor în diferite categorii, permite identificarea rapidă a produselor de care este nevoie.

În depozitele din supermarketuri se pot organiza alimentele în părți diferite ale camerei frigorifice pentru a se face economie de spațiu și a fi puse mai în față acele stocuri pentru care există o cerere mai mare la un moment dat din partea clienților.

Rafturile pot fi așezate la înălțimi diferite pentru a ușura accesul la produsele de pe ele. Astfel, se reduce efortul angajaților, crește productivitatea muncii,și se elimină producerea eventualelor accidente de muncă.

Digital Metrics va recomanda:

Fara imagine
In ce situatii poti apela la inchiriere auto Bucuresti
Pentru deplasari in capitala, atat in scop personal sau de serviciu, se recomanda apelarea la serviciile unei firme specializate care presteaza servicii de inchiriere auto Bucuresti. Pentru a face o alegere cat mai buna in acest sens, trebuie sa se tina seama de anumite criterii de selectie recomandate de catr [...]
Fara imagine
Cele mai atractive teambuilding-uri pentru companii toamna/iarna
Marile companii isi fac din ce in ce mai mult simtita prezenta pe piata din Romania, un numar extrem de mare de tineri alegand un job intr-o corporatie, in detrimentul muncii fizice. Avand in vedere ca pilonii pe care sunt organizate companiile straine sunt usor diferiti de piata autohtona, angajatii se pot bucura de [...]
Fara imagine
Cele mai bune aparate de aer conditionat pentru acasa
Pentru un confort sporit, necesitatea unui aparat de aer conditionat pentru acasa se impune in mod clar. Alegerea acestuia se va face tinand cont de o serie de factori, mentionati in acest articol in cele ce urmeaza. Suprafata camerei In functie de suprafata pe care o are incaperea in care va fi utilizat, se va [...]
Fara imagine
Fotbalul de calitate se joaca cu o minge din piele moderna
Sportul preferat al baietilor este cu siguranta fotbalul. Inca de cand suntem mici suntem obisnuiti sa ne jucam fotbal ori de cate ori avem ocazia, la scoala jucam fotbal la orele de sport, facem si antrenamente pe un teren adevarat de fotbal. Fotbalul e un sport frumos, placut, e foarte bun pentru a avea o forma [...]
Fara imagine
Tipuri de cosuri de rufe
Pentru a stoca lucrurile textile care au nevoie de a fi spălate, sunt necesare anumite recipiente. Modelele de coșuri de rufe trebuie ca să arate și decorativ în cameră, nu să fie doar folositoare. Mai mult decât atât, pot deveni uneori chiar elementele centrale al unei băi, obiecte de stivuire haine care [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma Digital Metrics
are 2039 afisari
© Digital Metrics » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Camerele frigorifice cu rafturi cresc productivitatea in unitatea dvs.!
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site