infoFIRME

Digital Metrics

Camerele frigorifice cu rafturi cresc productivitatea in unitatea dvs.!

În unitățile HoReCa de dimensiuni medii și mari, precum și în supermarketuri, diversele tipuri de camere frigorifice refrigerare sunt de un real ajutor. Camera frigorifică compartimentată interior, un echipament necesar în magazine, depozite și unități HoReCa

Iată de ce ele trebuiesc achiziționate cât mai rapid cu putință, deoarece o asemenea dotare vă salvează de la diverse pericole, precum ar fi cele cauzate de întreruperile accidentale de curent electric din zona unde se află situată unitatea sau dacă brusc s-au defectat vitrinele frigorifice și congelatoarele profesionale de tip clasic și nu aveți unde să depozitați temporar marfa.

O cameră frigorifică chiar dacă are dimensiuni standard poate să fie personalizată cu ajutorul rafturilor din interior. Aceste rafturi sunt potrivite pentru a așeza pe ele produse chiar și în asemenea incinte unde temperaturile sunt extrem de scăzute.

Camerele de răcire sunt utilizate în supermarketuri și au avantajul că ajută comercianții cu amănuntul să depoziteze în condiții excelente mărfurile. Dacă aceste echipamente sunt compartimentate interior eficient, ele devin extrem de rentabil de folosit, dat fiind că nu sunt create strict doar pentru o anume categorie de produse.

TC Romania Crown Cool, producător și distribuitor de echipamente frigorifice și gastronomice profesionale oferă inclusiv camere de congelare premium celor interesați.

Beneficiile unei camere frigorifice cu rafturi interioare

Principalul avantaj al rafturilor pentru camerele frigorifice îl reprezintă faptul că se poate realiza un sistem de etajare eficient, se pot menține în ordine alimentele stocate și se poate elimina total riscul de contaminare încrucișată, atunci când bacteriile din anumite alimente (de obicei din carnea vrac) trec pe alte alimente.

Ce poate să fie mai inteligent decât a organiza pe categorii, separat, mărfurile? Vor fi mai ușor de găsit și de manevrat la nevoie.

Rafturile interioare din camerele frigorifice asigură păstrarea produselor în condiții de igienă și reduc pierderile.

Ele sunt de mare ajutor și în organizarea stocurilor din unitățile cu specific medical, inclusiv în depozitele de produse farmaceutice.

Materialele destinate fabricării de rafturi pentru camere frigorifice sunt extrem de importante. De obicei sunt din oțel inoxidabil sau polipropilenă, eventual din ambele materiale, lucru ce este pe deplin avantajos pentru operațiunea importantă de depozitare a alimentelor sau a altor produse la rece.

Organizarea camerelor frigorifice cu rafturi, eficientizează spațiul de stocare și elimină dezordinea, crește productivitatea muncii, pentru că separarea stocurilor în diferite categorii, permite identificarea rapidă a produselor de care este nevoie.

În depozitele din supermarketuri se pot organiza alimentele în părți diferite ale camerei frigorifice pentru a se face economie de spațiu și a fi puse mai în față acele stocuri pentru care există o cerere mai mare la un moment dat din partea clienților.

Rafturile pot fi așezate la înălțimi diferite pentru a ușura accesul la produsele de pe ele. Astfel, se reduce efortul angajaților, crește productivitatea muncii,și se elimină producerea eventualelor accidente de muncă.

Digital Metrics va recomanda:

Fara imagine
Fotbalul de calitate se joaca cu o minge din piele moderna
Sportul preferat al baietilor este cu siguranta fotbalul. Inca de cand suntem mici suntem obisnuiti sa ne jucam fotbal ori de cate ori avem ocazia, la scoala jucam fotbal la orele de sport, facem si antrenamente pe un teren adevarat de fotbal. Fotbalul e un sport frumos, placut, e foarte bun pentru a avea o forma [...]
Fara imagine
Cursuri de calificare pentru cresterea sanselor de a lucra in domeniul dorit
Un curs de calificare pentru adulți a devenit un lucru obișnuit și la noi în țară, pe măsură ce piața muncii începe a se schimba radical. Piața muncii se va schimba radical în următorii ani S-au făcut studii pe plan mondial care au concluzionat fără putință de tăgadă că până [...]
Fara imagine
Cele mai bune aparate de aer conditionat pentru acasa
Pentru un confort sporit, necesitatea unui aparat de aer conditionat pentru acasa se impune in mod clar. Alegerea acestuia se va face tinand cont de o serie de factori, mentionati in acest articol in cele ce urmeaza. Suprafata camerei In functie de suprafata pe care o are incaperea in care va fi utilizat, se va [...]
Fara imagine
Simeringuri Viton, pentru o etansari auto performante
Gama de simeringuri auto se diversifică tot mai mult, prin apariția unor materiale novatoare, cu niște calități excepționale, extrem de apreciate de către șoferii profesioniști și amatori. Un simering Viton este unul cu adevărat performant Viton (denumire sub licența [...]
Fara imagine
Ceasurile de mana – cum se alege cel mai potrivit
Ceasurile de mana sunt o buna idee de cadou, atat pentru femei, cat si pentru barbati, fie ca se opteaza pentru un model cunoscut, precum ceas Orient sau alte elvetiene, mai constistoare. Desi exista perceptia ca ceasurile sunt scumpe, in realitate acestea sunt o investitie care va dainui in tmp, mai ales daca este [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma Digital Metrics
are 2535 afisari
© Digital Metrics » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Camerele frigorifice cu rafturi cresc productivitatea in unitatea dvs.!
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site