infoFIRME

FirmaSTS1

Evolutie in utilizarea de ultrasunete de-a lungul anilor

Ultrasunete de la intrebuintari tehnice pana la terapie in slabireIntr-adevar! Initial, aceste ultrasunete au fost folosite pentru adepista si a stabili coordonate cartografice pentru submarine. In special in spatiul militar pentru a fixa anumite repere necesare.

In timp, rolul pentru ultrasunete a suferit ceva modificari. Si s-a stabilit utilizarea lor in domeniul medical. A avansat treptat. De la imagistica pentru stabilirea ecografiilor, pana la intrebuintari terapeutice.

Iata ca, daca inainte aceasta metoda era olosita cu alte scopuri total diferite, astazi, a ajuns sa fie benefica din cu totul si cu totul alta perspectiva. Cand spui ultrasunete nu te mai gandesti la mecanica militara, ci la lucruri mai fine. Cum ar fi remodelarea corporala.

Ultrasunete aziAsa cum am mentionat, in zilele noastre, acesta metoda are un mare impact in domeniul medical terapeutic.Se foloseste foarte mult si aduce rezultate foarte bune, mai ales in fizioterapie si electroterapie, ori alte derivatii de proceduri caracteristice fizioterapiei.

Ultrasunete

Conform descrierii procedurii, tratamentul se foloseste de unde cu frecventa redusa. Intre 1 si 3 MHz, ceea ce inseamna o emisie de doua feluri de unde generate. Vorbim de emisia continua si de emisia intrerupta/prin impulsuri.

Pe langa acest aspect, procedura terapeutica mai are o componenta ce face diferenta in ceea ce priveste obtinerea rezultatelor mai rapide. Nu se bazeaza doar pe enerie prin radiatii, ci si prin particularitati termice.

Cu alte cuvinte, energia termica generata contribuie la cresterea necesara a temperaturii pentru a topi grasimile din tesutul vizat. Si astfel, are loc un un beneficiu dublu. Scapi si de rasimea excesiva din corp, dar si tonifiezi pielea.

O serie de efecte pentru ultrasunete:Cum sigur va asteptati deja sau stiati, procedura prin ultrasunete presupune existenta unei serii de efecte adiacente pentru a asigura intregul proces terapeutic:

  • Efectul termic;

  • Efectul analgeic;

  • Efectul metabolic.


Aici se va vorbi de efectul termic sau hiperemizarea. Un efect antalgic sau analgeic, precum si de un efect metabolic. Prin faptul ca aceste unde au repercursiuni din si la nivel osos, este clar ca vor avea o componenta si in terapia fracturilor ori afisurilor osoase. De altfel, si in reflexia de la nivelul musculaturii. Deci iata ca se poate mentiona si de componenta musculara ce ajuta la reducearea spasmatica.

Ulterior s-a stabilit ca aceasta utilizare a ultrasunetelor poate fi efectuata si in medicina unde initial utilizarea a fost una imagistica pentru folosirea in ecografii, astfel ca a fost transpusa aceasta utilizare militara in una medicala.

Din folosirea medicala diagnostica, imagistic-ecografica ulterior s-a observat ca in transpunerea unor anumite unde pe o anumita frecventa ca aceste ultrasunete pot fi folosite si terapeutice nu doar diagnostice.


FirmaSTS1 va recomanda:

Fara imagine
Noi oportunitati de slabire prin ultrasunete
In acest articol veti afla cum actioneaza tratamentul pe baza de ultrasunete In primul rand, efectuarea unor sedinte de ultrasunete presupun un efect concentrat bazat pe combinatia unor ingrediente ce se afla deja in anumite creme improtriva celulitei. Cu alte cuvinte, procedura genereaza impulsuri prin [...]
Fara imagine
Pentru sezonul rece alege lenjerii de pat din finet
Cum a venit deja sezonul rece, este cazul sa te gandesti si la o schimbare pentru dormitorul tau. Este necesar sa pui un accent si pe asternuturile tale pentru a te bucura de un confort cat mai mare pe timpul somnului. Ai o gama mare din care poti sa alegi, dar cea mai buna optiune pe care o ai la dispozitie sun [...]
Fara imagine
Folosirea unui computer tomograf abdominal
O solutie foarte buna cand vine vorba de imagini foarte clare a organelor este folosirea unui computer tomograf abdominal de la Clinica Romgermed. O investigatie cu ajutorul unui computer tomograf abdominal este una dintre cele mai bune solutii in acest caz. Tehnologia folosita pentru acest tip de computer este una [...]
Fara imagine
Mai multa calitate acum si pentru cuverturi de pat dublu
Stiti si voi ca lucrurile marunte sunt cele care conteaza. Care dau culoare si sens vietii, si care, totodata, o fac mai usoara pentru ca noi sa fim mai fericiti si mai relaxati. Daca ai grija de camera ta ca sa arate impecabil, de ce nu ai avea grija si de patul tau? Cum? Simplu. Prin achizitionarea unor cuverturi de [...]
Fara imagine
Lenjeriile de pat 1+1 gratis te ajuta sa economisesti cu spor
O metoda eficienta de a aduce o schimbare nu foarte radicala, insa destul de rapid vizibla asupra camerei tale ar fi sa optezi pentru un nou set de lenjerii de pat pentru un aspect nou si imbunatatit. Pentru acest lucru, Patone iti ofera oportunitatea nu doar de a schimba estetica dormitorului tau, ci si de a face si [...]
Date de contact FirmaSTS1
Judet Bucuresti
Localitate Bucuresti
Trimite mesaj catre FirmaSTS1

Firma FirmaSTS1
are 1154 afisari
© FirmaSTS1 » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Evolutie in utilizarea de ultrasunete de-a lungul anilor
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site