infoFIRME

Contact Expert SRL

Oncoforte - aliatul în lupta cu cancerul

Contact Expert SRL

Oncoforte este unul dintre cele mai complete remedii naturale anti-tumorale din lume (conform studiilor științifice și bibliografiei aferente fiecărui ingredient). Cancerul are cauze multiple, iar apariția unei tumori sau a mai multor tumori poate să aibă loc oriunde în organism, dar întotdeauna în acele țesuturi unde imunitatea este scăzută, unde lipsește oxigenarea celulară, și unde echilibrul redox celular este afectat.

Oncoforte este rezultatul multor ani de studii, teste și încercări ale unor firme producătoare de suplimente alimentare naturale din S.U.A. În urma combinării diferitelor vitamine, extracte naturale, pulberi din plante, cu concentrații și origini dintre cele mai diverse s-a ajuns la această formulă completă cu multiple acțiuni benefice pentru întregul organism, indiferent de sex sau de vârstă. Secretul constă în atenta dozare a fiecăruia dintre componenții activi și alegerea după compoziția extrem de complexă și acțiunea sinergică a tuturor substanțelor conținute de plantele sau extractele selectate.

Firma noastră este implicată în promovarea acestui produs ca alternativă complementară la tratamentele alopate, și fără a-l recomanda ca un substitut la aceste tratamente.
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma Contact Expert SRL
are 177 afisari
© Contact Expert SRL » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Acum infoFIRME este perfect optimizat pentru motoarele de cautare.
Pentru a profita la maxim de infoFIRME urmati pasii de mai jos:
Inscrieti GRATUIT firma

Cu infoFIRME veti putea adauga servicii,produse.

Adaugati anunturi

Cu cat mai multe anunturi adaugate, cu atat mai bine pentru Dumneavoastra.

Harta site